To je to što me zanima!

Milošević: Ovoj Vladi su svi živi krivi - oporba, sindikati...

Što se odbacivanja interpelacije tiče, skrenuo je pažnju na to kako se proteklih desetak dana pričalo o interpelaciji Mirele Holy, dok se danas priča o HDZ-ovoj
Vidi originalni članak

Nemojmo jedni drugima mazati oči. U svakodnevnom životu, mi kao da jesmo u eurozoni. Sve što kupujete, u bankama, sve vam se veže uz euro. Onda je jednostavnije imati tu valutu nego li stalno preračunavati, rekao je Ivan Šuker (HDZ) komentirajući neslaganje predsjednice i premijera vezano za ulazak Hrvatske u eurozonu.

Osvrnuo se i na optužbe iz SDP-a da predsjednica odlukom o novcu iz kampanje potiče građane da izbjegavaju plaćanje poreza.

- Ovo je jedini pravi ispravan potez. Neću komentirati što je predsjednica rekla. Ja sam tu da komentiram postupke. U Zakonu o porezu na dohodak sve piše - rekao je Šuker.

Što se odbacivanja interpelacije tiče, skrenuo je pažnju na to kako se proteklih desetak dana pričalo o interpelaciji Mirele Holy, dok se danas priča o HDZ-ovoj. To je komentirao i Domagoj Ivan Milošević (HDZ).

- Ne čudi me. Jednostavno, ova Vlada radi kako radi. Premijer se bavi svime osim onime što je njegov posao. Ovoj Vladi su u protekle tri godine svi krivi. Krivi su sindikati jer ne ulažu, oporba...Premijer bi se trebao baviti onim što je njegov posao - rekao je Milošević.

Komentirao je i samohvalu premijera u prvomajskoj čestici vezano za to da je broj nezaposlenih prvi puta od početka krize manji od 300 tisuća.

- Broj zaposlenih sve više nije relevantan, s obzirom na to koliko se ljudi briše - kaže Milošević dodajući kako neki podaci govore o 50.000 ljudi koji su otišli iz zemlje.

- Bitan je broj zaposlenih, a on je milijun i 300 tisuća - zaključio je.


Idi na 24sata

Komentari 32

  • 5do12 01.05.2015.

    tko o čemu?HDz o poštenju.hagagshahahagahaga

  • fenix77 30.04.2015.

    Pametni Milošević, što si ti kao ministar postigao? Učestvovao si u osiromašivanju i kolektivnoj pljački države, uništavanju gospodarsva i punjenja burzi kroz pretvorbe, a i sam si PASTOR privatizirao na način osuđene stranke. Odakle ti imovina i jesi li pošteno dap državi?? Bolje šuti i ne pametuj, dio si osuđene stranke sa kolektivnom amnezijom. Ti i tvoja družba ste krivi za 20 godišnje uništavanje države. Tko to može popraviti?? Naravno kataruzirani, odjednom poštenii i pametni!!!

  • papalino1 30.04.2015.

    ti si napravio više štete od onog srbijanskog miloševića

Komentiraj...
Vidi sve komentare