To je to što me zanima!

Ministar Bajs u Splitu posjetio drugi najbolji hostel na svijetu

Omladinski turizam je za nas važan. To su gosti koji troše kao i ostali turisti. Stvaramo vjernost jedne generacije turista koji će nam se vratiti, izjavio je Bajs
Vidi originalni članak

Ministar turizma Damir Bajs posjetio je splitski hostel Goli&Bosi, koji je nedavno proglašen drugim najboljim hostelom na svijetu. Bajs je tom prilikom najavio poticajna sredstva Vlade RH za gradnju sličnih objekata. 

- Omladinski turizam je za nas važan. To su gosti koji troše kao i ostali turisti. Stvaramo vjernost jedne generacije turista koji će nam se vratiti - izjavio je Bajs. 

U subotu je potpisao ugovor između Ministarstva turizma i Ferijalnog saveza kojim je osigurana sredstva za pripremu dva projekta izgradnje hostela. 

Ministar je rekao kako je vrlo zadovoljan zbog apsolutnog porasta svih brojki u ovoj turističkoj sezoni.

- Konačni rezultati će pokazati tko je ispravno poslovao te utržio maksimalne iznose u svim vidovima potrošnje - poručio je Bajs.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mjm 16.08.2011.

    turizam cvate,piva 20 kn,plača nje nema baš je super

  • papaja 15.08.2011.

    Ministar Bajs ili što na švedskom znači, ministar govno!

  • srijeka 14.08.2011.

    Broj turista je sigurno velik jer mi kćer radi od prošle sezone do sada po 11-12 sati dnevno. Gospodine Bajsu, turizam ne čini samo broj noćenja. Tu negdje postoje izrabljeni i neadekvatno plaćeni djelatnici. Bilo bi lijepo od vas da vlasncima turističkih agencija i objekata skrenete pozornost na robovlasnički odnos prema zaposlenima - možda se neki prepoznaju i obrate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare