To je to što me zanima!

'Ministar Božidar Kalmeta je lokalni šerif u Zadru'

Potpredsjednik SDP-ova Foruma mladih Božo Bulović izjavio je kako se u Zadru zapošljavaju samo pripadnici Kalmetine vladajuće diktature
Vidi originalni članak

Iz zadarskog Foruma mladih SDP-a požalili su se kako se nakon završetka fakulteta ili škole nitko u Zadarskoj županiji ne može zaposliti u javnoj službi ili komunalnim tvrtkama ako nije član HDZ-a. Zato su pozvali potpredsjednika SDP-ova Foruma mladih s državne razine Božu Bulovića da pojasni tko je za to kriv.
- Zapošljavaju se samo pripadnici Kalmetine vladajuće diktature, jer je ministar Klameta lokalni šerif u Zadru - rekao je Bulović. O konkretnim imenima i slučajevima nepotizma i političke podobnosti pri zapošljavanju, mladi SDP-ovci nisu htjeli govoriti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lexaurin 17.05.2010.

    Šta mislite kak je u Virovitici?!?!? :)))))))))))

  • lexaurin 17.05.2010.

    Komunjare se nisu nimalo promijenile, ok sad su samo počeli ići nedjeljom na misu...al i dalje nema pravog posla ako nisi u partiji!

  • Ray Barone 17.05.2010.

    Koga briga za principe, prehranjivanje obitelji mi je ipak na prvom mjestu...ako mi daju posao gdje mogu dobiti platu na vrijeme i 3X veću od državnog minimalca ja sam za njih...gdje se moram upisati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare