To je to što me zanima!

Ministar Darko Milinović se za korizmu odrekao plaće

Ministar zdravstva ima 15.500 kuna plaće, a kao potpredsjednik Sabora primao je 20.300 kuna. Svoje plaće se odrekao u korist siromašnih
Vidi originalni članak

Imam dobra primanja i mogu si priuštiti da ostanem bez jedne plaće. Obitelj će preživjeti s primanjima supruge, a ako 'zaškripi’, posegnut ću za ušteđevinom, rekao je ministar zdravstva Darko Milinović. On se uz plaću, koje se odrekao u korist siromašnih, 40 korizmenih dana do Uskrsa neće poslužiti ni čokoladom.
Potpredsjednik Sabora Josip Friščić i šef HSP-a Anto Đapić odrekli su se slastica. Friščić kaže da se plaće ne može odreći jer njom prehranjuje obitelj. Đapić podsjeća da se, dok je bio gradonačelnik Osijeka, odrekao mjesečne novčane naknade od 4000 kuna i tako tijekom dvije godine potrebitima donirao oko 100.000 kuna. Potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič (HSLS) dio plaće odvaja tijekom cijele godine, a ne samo u korizmeno vrijeme, za stipendiranje djevojčice koja živi samo s majkom.
Željka Antunović (SDP) kaže da korizma za nju ne znači odricanje od slatkiša, već žrtvovanje za druge. Sve ostalo smatra jeftinom demagogijom. Nije rekla čega se ona odrekla.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • gardy 09.02.2008.

    KOMUNJARE ĆE SE ODREĆI ZLOČINCA TITA...

  • vemi 09.02.2008.

    Da je vrli doktor \"Operiram za Vikend\" htio biti čovjek, onda bi plaću darovao u tajnosti. Ali on je svoju gestu dao na sva zvona. \"Vidite kako sam ja dobar, otkidam od usta da bi udijelio potrebnima!\" Po meni je to gadljivo i licemjerno! Naravno, ono loše što je učinio nije oglasio, a to bi sigurno napunilo i nekoliko naslovnica. -------Ovaj članak mi tako bode oči. Radije bih čitao o Britney, nego ove gadarije, jer ona je samo luda, a ova HZDovska klika je proračunata. Ma sjašite nam, licemjeri!

  • direktor 09.02.2008.

    PA TO JE SAMO U PROMIĐBENE SVRHE LJUDI!!!! PA NAVUKAO SI JE LOVE NA MILIONE KAO DA ĆE PROPAST ZBOG JEDNE PLAĆE MANJE JEBO MU JA MAJKU LOPOVSKU GOVNAR MRTVI

Komentiraj...
Vidi sve komentare