To je to što me zanima!

Ministar Kalmeta je iz Uprave HAC-a smijenio Sapunara

Josipa Sapunara se sumnjili da je preko Fimi medije zajedno s Juricom Prskalom i Marijom Crnjakom iz HAC-a izvukao 23 milijuna kuna. Nedavno je izašao iz pritvora
Vidi originalni članak

Kao jedini član skupštine Hrvatski autocesta ministar Božidar Kalmeta u utorak je smijenio Josipa Sapunara, koji je bio član Uprave. Sapunar je prije nekoliko dana izašao iz pritvora. Sumnjiči ga se da je s bivšim predsjednicima uprave HAC-a Juricom Prskalom i Marijom Crnjakom oštetio tvrtku za 23 milijuna kuna preko Fimi medije. Večernji piše kako je Sapunar priznao krivnju te istražiteljima rekao da je sve radio po nalogu Kalmete.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mdjur 22.12.2010.

    Smjenio ga je samo zato što je rekao da je radio po njegovom nalogu. A kada će dolijati taj koji naređuje (Kalmeta)?

  • plavi cvijet 21.12.2010.

    Kakva je to pravna država u kojoj ako netko nešto pronevjeri, nije kažnjen? Kakav je to vrh ove države Hrvatske koji dozvoljava ovakvo stanje u državi? Dosta je bilo toga da predsjednik države i Vlade stalno ponavljaju neka pravosuđe radi svoj posao. Netko mora već jednom organizirati to isto pravosuđe i srediti kompletno stanje u državi.

  • show 1 21.12.2010.

    A glave a pogleda.Mora mu se priznat da ima Sanaderov stav. Kalmetaaaa počeli obilazit Remetinec i tvoji . Moga bi i ti ubrzo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare