To je to što me zanima!

Ministar Milinović operirao dvoje pacijenata u Gospiću

Ministar zdravstva i socijalne skrbi, unatoč tome što mu zbog obveza koje ima radni dan ne traje samo osam sati, nastavit će operirati u Gospiću
Vidi originalni članak

Ginekolog sam i kako sam u doticaju s operacijskom dvoranom, želim biti u 'treningu’, tako da sam, bez obzira na ministarsko mjesto, u Gospiću obavio dvije operacije trbušne šupljine, rekao je u petak ujutro ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović.
Tvrdi kako će unatoč brojnim ministarskim obvezama nastaviti operirati u Gospiću te da se prethodni ministar nije bavio operacijama jer posao ministra ne traje samo osam sati.
- U ova dva tjedna otkad sam ministar, nisam izašao iz Ministarstva prije 21.30 sati. Iznimno je težak ovaj posao, fizički i psihički, tako da trebam biti u dobroj formi kako bih našao vremena, snage i volje za rad u genikologiji, porodništvu i na operacijama - kazao je Milinović.
Zaključio je da, prema potpisanom ugovoru, deset posto svog vremena može posvetiti struci, a to vrijeme utrošit će isključivo na operacije u Gospiću.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Kakma 26.01.2008.

    Dobar Chirurg ne znaci i dobar Ministar.Zivi bili pa vidjeli.

  • Bijela13 26.01.2008.

    hm....

  • Ratkajeva 25.01.2008.

    kaj ne bi bilo bolje sanadera zvati smradaner nego smranader kaj uopće znači smranader?ajme šta je zgodan sva sam luda od tog seksipila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare