To je to što me zanima!

Ministar o Registru: Istinski branitelji nemaju se čega bojati

Predrag Matić rekao je u petak da je objava Registra uvid onim institucijama koje po tom pitanju trebaju raditi i dodao da MUP, DORH i Uskok moraju pretražiti tu bazu
Vidi originalni članak

Novi ministar branitelja Predrag Matić rekao je u petak da je objava Registra hrvatskih branitelja uvjet da braniteljska prava više nikad ne dođu u pitanje. Kaže da treba izvući kukolj iz žita, a da su žito branitelji kao najvetiji dio hrvatskog društva, prenosi Tportal. Dodao je da se pravi, istinski i časni branitelji nemaju čega bojati, niti su se imali čega bojati. Matić kaže da je objava Registra kontrolirani uvid onim institucijama koje po tom pitanju trebaju raditi, a ne prilog u novinama. Kaže da institucije, MUP, DORH, Uskok, moraju pretražiti tu bazu i vidjeti što ima u tim popisima. Siguran je da nije bilo pola milijuna branitelja, a ako je, neka se to utvrdi. 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • MiroMirić_1 06.01.2012.

    Fred puna podrška i da konaćno do izražaja dođu istinski branitelji.Tvoj suborac sa prve crte

  • štefek 26.12.2011.

    samo da kažem KONAČNO ali opet če se njegde stati kad dolazi u pitanje kum ili neki rođak.dakle ništa od ovoga

  • zenga2 25.12.2011.

    Tako je Frede ministre imaš pravo, mi pravi nemamo se zašto stidit, bio sam u Zengama 91 i 92 i ponosan sam na to.Bio sam u Osijeku i branio grad i Hrvatsku kada je to bilo potrebno i najteže.I zašto bih se toga stidio. Stid me kada čitam reg branitelja i kada idem na postrojavanje 106 osječke brigade i vidim tipove koji tamo ne propadaju, i još imaju PTSP a doktrorima su zidali vikendice a doktor ih vodio kao da leže na psihijatriji.I još imaju reg. oružje i vozačke dozvole.Čovjek kao konj jak, ima PTSP , ne pije nikakove lijekove,a to se može utvrditi vađenjem i analizom krvi, onako nenadano, ima mirovinu oko 5000 kn , radnog staža oko 6 g i u mirovini je 15 god.Vozi Audi i ima vikendicu, jer može raditi u fušu i mlati pare.I nesmiješ mu ništa reći jer odmah tuži a ima papire da je bolestan.E kada bi revizija to ukinula i smanjila neke stvari e to je nešta drugo , pa će ljudi prijavljivat, a bogme imam ija jedno 5 ili 6 za obradu.Prema tome ja sam za javnu objavu nema tu tajne, maknite kuhare i tajnice .

Komentiraj...
Vidi sve komentare