To je to što me zanima!

Ministar: Prijetnje Sjeverne Koreje treba shvatiti doslovno

Sjevernokorejski ministar vanjskih poslova Ri Yong Ho rekao je u rujnu da bi Pyongyang mogao razmotriti izvođenje "najsnažnije detonacije" hidrogenske bombe iznad Tihog oceana
Vidi originalni članak

Upozorenje sjevernokorejskog ministra vanjskih poslova o mogućem nuklearnom pokusu u atmosferi iznad Tihog oceana trebalo bi shvatiti doslovno, rekao je visoki sjevernokorejski dužnosnik za CNN, u intervjuu objavljenom u srijedu.

"Ministar vanjskih poslova jako je dobro upoznat s namjerama našeg vrhovnog vođe, pa mislim da biste njegove riječi trebali shvatiti doslovno", rekao je Ri Yong Pil, visoki diplomat u sjevernokorejskom ministarstvu vanjskih poslova.

Sjevernokorejski ministar vanjskih poslova Ri Yong Ho rekao je u rujnu da bi Pyongyang mogao razmotriti izvođenje "najsnažnije detonacije" hidrogenske bombe iznad Tihog oceana zbog jačanja napetosti sa SAD-om.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jluci82 26.10.2017.

    neka već netko uzme muhomlat i pomlati ih već, dok se stvari stvarno ne otrgnu kontroli

  • željkopz 25.10.2017.

    Meni ne prijeti, ne prjeti nikome, samo se pametno osigurava od napada, ameri vec pravr plan napada, pametan je kim nije lud da odustane od nuk bombi, nije lud kao njegovi prethodnici koji su se odrekli toga ako su uopce i imali to, pa su zavrsili mrtvi a njihove drzave svakodnevno bombardirane sa svih strana.

  • demonter 25.10.2017.

    samo na amere

Komentiraj...
Vidi sve komentare