To je to što me zanima!

Ministar Tomislav Karamarko danas i službeno ulazi u HDZ

Ulazak Karamarka u HDZ dolazi u trenutku kada je stranka potpuno uzdrmana objavom afere o crnim fondovima, a izbori su pred vratima. Bio je osnivač stranke
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova i bivši šef tajne službe Tomislav Karamarko ulazi u HDZ, piše Večernji list. Službeno pristupanje stranci trebalo bi biti u utorak ili srijedu, čime će Karamarko odigrati jaki predizborni potez. Ulazak Karamarka u HDZ dolazi u trenutku kada je stranka potpuno uzdrmana objavom afere o crnim fondovima, a izbori su pred vratima.

Inače, Karamarko je u počecima uvođenja pluralizma u Hrvatskoj sudjelovao u osnivanju, tada nacionalnog pokreta, HDZ-a Franje Tuđmana. Posljednjih godina uporno je odbijao ponovno se učlaniti u stranku, dodaje Večernji.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • damfalica 14.09.2011.

    Pa kaj on misli,da je Superman?HDZ ne spasi ni dragi Bog od poraza na izborima.I ADIO

  • Žec 14.09.2011.

    Još jedan PAPA-ŠTRUMF u HDZ-u, sad ih ima: tetka Jaca, barba Luka, alkoskop Šeks, papa Štrumf , dite iz kamena ,koji je u školi za visoki menađment Remetinac ministar poljoprivrede (bik koji sjedi) i ostala bagra da ih ne nabrajam jer ih ima previše za brojanje .

  • user_73657 14.09.2011.

    ...Danas, kad postajem pionir....pošten, iskren, odan......ponosno stupamo i čelo dižemo, danas je praznik, nama u čast... crvenu maramu i plavu kapicu nosit ću ja... i HDZ karticu tralalala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare