To je to što me zanima!

Ministar Tomo Medved završio je u bolnici, imao temperaturu preko 40 stupnjeva: 'Bolje je'

Premijer Andrej Plenković je poručio kako je ministar branitelja Tomo Medved sada bolje, nakon što je hospitaliziran prošlog tjedna zbog rotavirusa
Vidi originalni članak

Ministar branitelja Tomo Medved hospitaliziran je prošlog tjedna zbog zdravstvenih problema, javlja Večernji list. Vijest su potvrdili i u Ministarstvu branitelja iz kojeg su istaknuli kako je ministar stabilno i oporavlja se. 

Kako doznaje Večernji list, ministar je prvo primljen u KBC Rebro zbog bojazni da se radi o srčanim problemima, no nakon pretraga je prebačen u Kliniku za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević' zbog posljedica rotavirusa. Imao je i izrazito visoku temperaturu koja je danima prelazila čak 40 stupnjeva. 

3. GARDIJSKA BRIGADA Medved čestitao obljetnicu 'Kunama': Dali ste nemjerljiv doprinos u obrani domovine

Stanje ministra Medveda je u ponedjeljak nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a komentirao i Andrej Plenković

- Bolje je. Tomo je dobio rotavirus i završio na Infektivnoj klinici. Dobro se osjeća, oporavlja se. Vjerujem da će biti dobro za dan-dva - rekao je Plenković. 

ODVAŽAN POTHVAT Medved je pohvalio branitelje Wernera i Martina jer su uspjeli preveslali Atlantik za 83 dana

Rotavirus uzrokuje gastroenteritis, a simptomi, osim povišene temperature, uključuju povraćanje i bol u trbuhu. Liječenje je prvenstveno sastoji od nadoknađivanja izgubljene tekućine. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 03.05.2022.

    ovakve vijesti su samo bile kad je Titovo zdravlje bilo u pitanju

  • gvagec 03.05.2022.

    Njemu je u šatoru najbolje a infuzija spojena na Žuju i za pola sata je opet svoj ......................

  • lukicluka11 03.05.2022.

    Pa kaj onda ako je u bolnici, ima takvih Medveda svugdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare