To je to što me zanima!

Ministarstvo: Projekt golfa na Srđu prihvatljiv je za okoliš

Ministarstvo zaštite okoliša je objavilo da je izdano pozitivno rješenje u postupku procjene utjecaja na okoliš sportsko-rekreacijskog centra s golf igralištem Srđ
Vidi originalni članak

Ministarstvo zaštite okoliša je u utorak objavilo da je izdano pozitivno rješenje u postupku procjene utjecaja na okoliš sportsko-rekreacijskog centra s golf igralištem Srđ. 

- Na sjednici 6. ožujka 2013. Povjerenstvo u postupku procjene utjecaja na okoliš SRC s golf igralištem Srđ jednoglasno je donijelo pozitivno mišljenje o prihvatljivosti zahvata za okoliš uz predviđene mjere zaštite i program praćenja. U skladu s preporukom Povjerenstva, Ministarstvo je 3. travnja 2013. izdalo Rješenje o prihvatljivosti zahvata "Sportsko-rekreacijskog centra s golf igralištem Srđ" za okoliš i ekološku mrežu uz primjenu mjera zaštite okoliša i mjera ublažavanja utjecaja na ciljeve očuvanja ekološke mreže te uz program praćenja stanja okoliša i ekološke mreže. Rješenje o prihvatljivosti zahvata za okoliš s propisanim mjerama i programom praćenja nalazi se na internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša, kao i zapisnici sjednica Povjerenstva - piše u izvješću Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • ferata35 09.04.2013.

    dubrovnik u koncesiju dat obavezno na 300 god

  • WOMANIZER 09.04.2013.

    nema više nazad, koliko se god neko bude bunio, neće oni od toga odustat!

  • MI-MA 09.04.2013.

    Ti isti ljudi koji su prodali zemljište investitoru ne žele da se gradi golf teren na Srđu. Ali takvi su Gospari, kad treba uzeti novce nije problem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare