To je to što me zanima!

Ministarstvo s polica ponovno povlači piletinu zbog salmonele

Povlačed se pakiranja s datumima najbolje upotrijebiti do 11. prosinca 2018. te do 23. siječnja 2019. proizvođača Sao Salvador Alimentos koje je na tržište stavila tvrtka Gidran iz Konjščine
Vidi originalni članak

Ministarstvo poljoprivrede i treći put u svega nekoliko tjedana obavještava potrošače o povlačenju i opozivu salmonelozne piletine iz Brazila.

U smrznutom pilećem fileu Super Frango, soljeno minimalno 1,2%, u pakiranju od 2 kg, LOT 0001, s datumima najbolje upotrijebiti do 11. prosinca 2018. te do 23. siječnja 2019. proizvođača Sao Salvador Alimentos iz Brazila, utvrđena je prisutnosti bakterije Salmonella spp., priopćili su iz Hrvatske agencije za hranu. Proizvod je na tržište stavila tvrtka Gidran iz Konjščine, a distribuirao Select Food iz Zagreba. Ista kategorija piletine istog proizvođača, samo s drugim rokovima trajanja, i nedavno je povučena s hrvatskih polica, javlja Večernji.

 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • fredaster 21.05.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • volim hrvatsku 21.05.2017.

    Ma šta se uzbuđujete, toliko smo smeća već pojeli da smo vjerojatno svi imutni!

  • Roleta 21.05.2017.

    Neka neka...Svi ovdje komentiraju zašto uvoz, a ne domaće itd. Iz vlastitog iskustva,kad imam svinju za sebe i jednu za prodaju (i ja obradim na komade ako treba) nitko se ne javi na oglas. Znam ljude koji ponekad imaju domaće piliće,race,purice također na oglasu.... Proda se slabo. Rađe se kupi u Konzumu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare