To je to što me zanima!

Ministarstvo vanjskih poslova o smrti povratnika: 'Neka institucije sve istraže...'

Pozivamo sve nadležne institucije u Bosni i Hercegovini, posebno one u entitetu Republike Srpske, da istraže sve okolnosti i najoštrije kazne počinitelje ovog gnjusnog zločina, priopćili su
Vidi originalni članak

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova oglasilo se oko nasmrt prebijenog Hrvata u Republici Srpskoj.

- Izražavamo sućut obitelji Marka Mišića, koji je jučer preminuo od posljedica brutalnog premlaćivanja u mjestu Brezica pokraj Dervente. Ministarstvo vanjskih i europskih poslova snažno osuđuje ovaj nasilni čin koji je rezultirao smrtnim ishodom hrvatskog povratnika.

Pozivamo sve nadležne institucije u Bosni i Hercegovini, posebno one u entitetu Republike Srpske, da istraže sve okolnosti i najoštrije kazne počinitelje ovog gnjusnog zločina. Tražimo i očekujemo od nadležnih tijela da poduzmu sve potrebne radnje kako bi se hrvatski povratnici zaštitili, kao i da im se osiguraju kvalitetniji uvjeti za povratak u RS - priopćili su.

ISTUKLI GA NA IMANJU Umro hrvatski povratnik koji je pretučen u Republici Srpskoj

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hromcan73 16.11.2023.

    Četnička posla.......

  • Pobotchnick Leeyoobo 15.11.2023.

    I nama dolaze povratnici. Evo npr, Gojko Grubor, prije rata mlatio pištoljem i prijetio Hrvatima. Jel to javni red i mir? Još radi u našoj policiji...

  • mudrac22 15.11.2023.

    Moze se sramiti citava vlada , kojekakva ministarstva itd.  Imate obraza nasu djecu hapsiti , nazivati ustasama , oskrvnjivate spomenike nasim borcima a ovdje se suti .

Komentiraj...
Vidi sve komentare