To je to što me zanima!

Ministrica Divjak zadovoljna učinjenim u svom mandatu

Ostvarene su tri i pol od četiri reforme, a nikad nisu bila veća ulaganja u obrazovanje i znanost. Nadam se da to mogu vidjeti oni koji će izaći na izbore, kazala je Divjak
Vidi originalni članak

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak izjavila je u četvrtak da je zadovoljna učinjenim u svom mandatu jer je, kaže, došla na spaljenu zemlju i ostvarila tri i pol od četiri zadana cilja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije tri i pol godine smo imali spaljenu zemlju, došli smo u turbulentno vrijeme i samo sam razmišljala o tome da ne budem u mandatu kraćem nego ministar Crnoja, a danas možemo reći da smo dosta toga napravili i imamo pohvale Europske komisije - rekla je Divjak novinarima.

OČEKUJE PET MANDATA Tomašević: 'HDZ gubi europske prijatelje, pa vide da je pola Vlade otišlo zbog korupcije'

Ostvarene su tri i pol od četiri reforme, a nikad nisu bila veća ulaganja u obrazovanje i znanost. Nadam se da to mogu vidjeti oni koji će izaći na izbore, kazala je Divjak.

Pohvalila se da su u njezinom mandatu "očistili" obrazovni sustav od lažnih diploma, te da su pripremili dva projekta onima koji će doći u Ministarstvo znanosti i obrazovanja. To su Akcijski plan za provedbu nastave na daljinu i projekt cjelodnevne nastave u suradnji sa Svjetskom bankom, rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 07.07.2020.

    Bar je netko zadovoljan pa makar to bila samo ona:)

  • comfortably_numb1 03.07.2020.

    Nemoj mi spominjati nastavu na daljinu, još se nisam opravio od ove zadnje 🤪

  • mihaela1000 03.07.2020.

    pa ona je svoju plačicu dobivala,kaj bi sad trebala bit nezadovoljna?

Komentiraj...
Vidi sve komentare