To je to što me zanima!

Ministrica: Učitelji su pokazali svoju snagu i to treba poštivati

Smatram da su ključevi za  izlaz iz štrajka na stolu. Apeliram na sve da pokažemo djeci, učenicima i studentima da radimo u njihovom interesu i da smo u stanju rješavati kompleksne probleme, poručila je Divjak
Vidi originalni članak

Ministrica znanosti i obrazovanja obratila se javnosti nakon prosvjeda prosvjetara i građana na Trgu bana Jelačića. Poručuje kako se od samog početka postavljanja zahtjeva u lipnju zalagala za strategiju suradnje i pronalaženje zdravog kompromisa.

- Učitelji su jasno pokazali svoj stav i snagu i to treba poštovati. Pozorno sam pratila poruke koje su poslane Vladi s prosvjeda na Trgu bana Jelačića i adresirat ću ih u svojem radu kao ministrica, kao i slučajevima kad smo se izborili za napredovanje i nagrađivanje najboljih i za status službene osobe.

Od samog početka postavljanja zahtjeva u lipnju zalagala sam se za strategiju suradnje i pronalaženje zdravog kompromisa. Maksimalno sam se založila u četvrtak i petak da otvorim prostor za rješenje i dala sam konkretne prijedloge utemeljene na podacima i analizama. Zato smatram da su ključevi za  izlaz iz štrajka na stolu. Još jedanput apeliram na sve uključene da pokažemo djeci, učenicima i studentima da radimo u njihovom interesu i da smo u stanju rješavati kompleksne probleme - poručuje u priopćenju Blaženka Divjak.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • škver 26.11.2019.

    To je sve tvoje "maslo." Plenkija se sveti "sklitana" koalicija ,s desna s lijeva !

  • škver 25.11.2019.

    A tebe triba smijeniti.

  • Sandokan Janosik 25.11.2019.

    ti i tvoj šef ste sve i zakuhali ................sada bi vi u oporbu......

Komentiraj...
Vidi sve komentare