To je to što me zanima!

Ministrica naletjela na curicu: 'Plakala je dok je davala iskaz'

Kako javlja policija, auto je oko 10 sati naletio na dijete koje je prelazilo cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Potvrđeno je da je auto vozila ministrica Gabrijela Žalac. Dijete je teško ozlijeđeno
Vidi originalni članak

U naletu automobila u subotu ujutro u Vinkovcima teško je ozlijeđena djevojčica. Kako nam je potvrđeno, autom je upravljala ministrica Gabrijela Žalac. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako javlja PU vukovarsko-srijemska, automobil je oko 10 sati u Ulici Ćirila i Metoda naletio na dijete koje je prelazilo cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza. 

Djevojčica ima prijelom noge: Morat će u Osijek na operaciju

Dijete su prevezli u vinkovačku bolnicu, a očevid je u tijeku. Kako nam je potvrdio dr. Goran Lasić iz vinkovačke bolnice, djevojčica je zadobila teže ozljede, a radi se o prijelomu desne potkoljenice, odnosno lomu lisne i goljenične kosti. Dodaje kako će liječenje nastaviti u osječkoj bolnici gdje će curica morati na operaciju.

'Ušla je uplakana u policijski kombi i plakala dok je davala iskaz'

- Prolazio sam ulicom i vidio ministricu okruženu policijom, tamo je bio i njen suprug. Kako sam saznao, udarila je djevojčicu koja je tamo prelazila cestu. Ušla je uplakana u policijski kombi, i unutra je plakala dok je davala iskaz - govori nam čitatelj. 

'Gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete'

Oglasili su se i iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

- Danas u Vinkovcima, oko 10 sati, u ulici Ćirila i Metoda, pred vozilo kojim je upravljala Gabrijela Žalac, van obilježenog pješačkog prijelaza istrčalo je 10-godišnje dijete. Dijete je žurno kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je konstatiran prijelom potkoljenice. Obzirom na šok za obje obitelji, oglašavamo se pisanim putem. Detaljnije o cijelom slučaju očitovat će se nadležne službe. U popodnevnim satima gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete - priopćeno je iz Ministarstva.

Idi na 24sata

Komentari 263

  • gvagec 11.03.2019.

    normalno da je djete teško ozljeđeno, pa ova je teža od Fapa

  • fenix77 10.03.2019.

    I Pero Bočkaj je vozio bez vozačke i nije nikog ozlijedio, svejedno je završio na policiji. Da, ali on ima i obraz i moral za razliku od štićenih delikvenata anemičnog, i još pislije fešte u Lici!!!

  • tomo100brt 10.03.2019.

    Jedino za što je ministrica ovdje kriva je da je imala nevažeću dozvolu. U ovoj ulici nema pješačkog prijelaza i dijete je normalno išlo najkraćim putem. Ministricu će spasiti i to što vjerojatno nije jurila tom ulicom. Uglavnom dio odgovornost mora snositi i dijete. Ovdje se mora postaviti pitanje zašto nema pješačkog prijelaza i tko je odgovoran za to što ga nema?

Komentiraj...
Vidi sve komentare