To je to što me zanima!

Sabor jednoglasno: Vesna Škare Ožbolt vraća se u klupe

Iz zastupničkih klupa istog dana otići će Ivanka Roksandić (HDZ) koja je bila njena zamjena u Saboru. Ovu odluku bi na današnjem glasovanju trebao potvrditi Sabor
Vidi originalni članak

Sabor je jednoglasno sa 106 glasova za aktivirao mandat zastupnice Vesne Škare Ožbolt (DC), koja se 18. veljače vraća u zastupničke klupe nakon dvije godine mirovanja mandata. Iz saborskih klupa nakon dva i pol odrađena mandata odlazi Ivanka Roksandić (HDZ). Ova zamjena je ranije dogovorena i to predizbornim sporazumom HDZ-a i DC-a.

Roksandić iako odlazi u zastupničku mirovinu, nema namjeru napustiti politiku. Ostaje aktivna kao vijećnica u Sisačko-moslavačkoj Skupštini, ali i u HDZ-u. Ne očekuje da će biti na listi HDZ-a na idućim parlamentarnim izborima te je podsjetila na svoj raniji stav da u Sabor trebaju doći mlađi ljudi. Od stranačkih kolega dobila je cvijeće i malu "statuicu Sabora" te ogrlicu.

- Ogrlica nije zlatna nego od kamenčića. Dobila sam i dvije knjige i to beletrističke s posvetom da malo odmorim i da sad pročitam sve ono što do sada u beletristici nisam stizala jer sam čitala političke materijale i knjige - rekla je Ronsandić.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • NikolaFilipović 14.02.2014.

    igre bez granica

  • deda62 14.02.2014.

    jednom politićar ,uvijek politićar!

  • 14.02.2014.

    Čini se da joj odvjetnički ured baš i ne profitira. Jedno je dokazivati se na sudu, a drugo sjediti u saboru i mlatiti praznu slamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare