To je to što me zanima!

Mirela Holy: Iskreno, Čačić nije trebao uopće ni biti član Vlade

Bivša ministrica zaštite okoliša komentirala je suđenje Čačiću za prometnu nesreću rekavši kako je trebao preuzeti odgovornost i snositi posljedice
Vidi originalni članak

Bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy krenula je u četvrtak u otvoreni sukob s prvim potpredsjednikom vlade Radimirom Čačićem. Kometirala je suđenje Čačiću za prometnu nesreću u Mađarskoj rekavši kako je trebao preuzeti odgovornost i snositi posljedice jer je u prometnoj nesreći ipak ubio dvoje ljudi.

Na pitanje hoće li suđenje naštetit vladi i premijeru, s obzirom da se već govori da će on ostati do pravomoćnosti presude Holy je odgovorila da ukoliko postoje određeni moralni standardi, ti standardi moraju jednako vrijediti za sve.

- Pitanje bojim li se da su ti moralni standardi, odnosno ljestvica toliko visoki da se neki ipak provuku, nije pitanje za mene, to je pitanje za Vladu i premijera. No, ukoliko imamo neka određena pravila igre, trebamo se držati tih pravila igre. Iskreno, smatram da Čačić uopće nije trebao biti član Vlade - zaključila je Holy.

Idi na 24sata

Komentari 228

  • zkovac89 24.06.2012.

    jel opet čaćićevi miljenici udaraju minuse

  • PepicaBelicka 24.06.2012.

    dakle čačić jesmjestio holi da časno odstupi milanović je to podržao da bi poslje mogao što lakše da se riješi čaćića koji je bilmez nije trebao da bude tu gdje je jer imao je slučaj ubojstva u mađarskoj no debelokožac on apsolutno ničemu svojim znanjem ili ne znanjem ne doprinosti za boljitak hrvatske drzak je degutantan prepotentan a noge mu -mirišu-na gumeni opanak da ima iole srama ne bi dopustio da mu se sudi i istodobno da obavlja tu funkciju ali ovdje izgleda ima prođu nadam se da će brzo da ga izlifraju pa neka negdje grije neku lokalnu fotelju preko veze treba cijela hrvatska da glasa da se vrati ministrica holi

  • MateRadačić 23.06.2012.

    mirela holy svaka čast a kukuriku koalicijaneka se zapita koja su predizborna obećanja dali a koja ispunili.opet je sve isto. vlada neoliberalni kapitalizam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare