To je to što me zanima!

Mirjana Pukanić: Moj muž je samo bahata kukavica

Mirjana Pukanić, supruga suvlasnika Nacionala Ive Pukanića, progovorila je za Novu TV. Rekla je da je sretna što se maknula iz atmosfere straha
Vidi originalni članak

Ne znam zašto svi šute, zašto se svi boje moga supruga, zašto se tresu na spomen njegovog imena. On je u stvari, bahata kukavica. Ma kakva mafija, njega da netko dvaput ošamari on bi pobjegao, rekla je Mirjana Pukanić u emisiji '10 do 8' Nove TV. Ona već neko vrijeme živi na "sigurnoj adresi". Kod sebe nema nikakvih dokumenata, a posjeduje tek 200-tinjak eura.
- To je sve kod moga muža, on to pokazuje kao trofej, valjda misli da ću ja pobjeći negdje - kaže Mirjana Pukanić i dodaje da se unatoč svemu nikada više ne bi vratila suprugu. Na pitanje kakav joj je život sada odgovorila je da je siguran, ali nije bajka.
- Ja sam uvijek živjela u velikom luksuzu koji je bio temeljen na velikom radu moje mame. Ali, sigurna sam da ću kad-tad doći do svoga, parnica će se provesti, a ja ću svoj dio dobiti. Meni je najvažnije da sam se maknula iz atmosfere straha jer kada svaki dan živite u strahu, to je gore nego da vas netko izravno ubije - zaključila je Mirjana Pukanić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • branchburg 22.05.2008.

    Prvo je zivjela u luksuzu zahvaljujuci radu MAME ond zahvaljujuci NACIONALU....a sad zahvaljujuci NOVOJ TV i 24SATA ...a jesi li ikad ista sama zaradila?

  • smuc 22.05.2008.

    Mislim da bi nasljednici M. J. Zagorke trebali tužiti Pukaniče za plagijat naime ona je tu sapunicu napisala več davno. (nevina u ludnici )

  • zekica 22.05.2008.

    mirjana - gdje god da se ti nalaziš to nemože bit sigurna adresa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare