To je to što me zanima!

'Mirjana Sanader je otišla nakon što me umalo ubila'

Stipe R. (30) tvrdi da je supruga bivšeg premijera sjela u auto iz pratnje i otišla dok je on bio priklješten u svom autu u kojeg se ona zabila terencem
Vidi originalni članak

Splitski pomorac Stipe R. (30) tvrdi da ga je u sudaru u Splitu umalo ubila Mirjana Sanader, supruga bivšeg premijera. Za Slobodnu Dalmaciju je ispričao kako se 13. lipnja na križanju Solinske i ulice Domovinskog rata u Splitu svojim terencem Honda CRV zabila u njegov Fiat Bravo.
- Gledam je na televiziji kako se stalno smije, kao da se ništa nije dogodilo, to me posebno iritira. Pred očima mi je slika žene u slamnatom šeširu kako izlazi prema mom smrksanom autu u kojem sam bio ukliješten i bespomoćan, i nakon nekoliko sekundi izlazi iz mog vidokruga. Zamalo me ubila - kazao je Stipe. Na križanju je, kaže, Sanader skretala ulijevo i oduzela mu prednost.
- Auto mi je potpuno uništen i ne može se popraviti. Vrijedi 15.000 kuna, a osiguranje mi je isplatilo 9.000. Od posljedica sudara imam zdravstvenih problema. Nakon što je udarila u mene, u njezin terenac udarila je Škoda Superb iz njezine pratnje. Iako u zapisniku stoji da je Mirjana Sanader dočekala policajce, odgovorno tvrdim da to nije istina, a imam i svjedoke. Nakon nesreće je odmah ušla u jedno vozilo također u pratnji, koje ju je nakon nekoliko sekundi odvelo, ustvrdio je Stipe R. Ljuti ga i što se nije raspitala za njega dok je ležao u bolnici. Kako tvrde u policiji protiv Mirjane Sanader podignut je optužni prijedlog jer je oduzela prednost vozilu, protiv policajca iz pratnje jer nije držao razmak, a Stipu će kazniti jer je vozio sa 0,5 promila alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • cicimici1990 17.09.2010.

    Moj prijatelju da si ti bio na njenom mjestu vec bi debelo odgovaro,al ovako nikom nista

  • rođin rođo1 17.09.2010.

    a zašto si ti stipe šutio do sada?????seru sad svi pa i ti malo..............

  • Rombie 17.09.2010.

    e pa da sad se javlja! čeko je da sanader ode iz države da bude siguran!

Komentiraj...
Vidi sve komentare