To je to što me zanima!

Mirjana Sanader: Prisluškuju i snimaju nas svuda po kući

Supruga Ive Sanadera je na četiri strane pisma prozvala policiju, sud i medije. Poslala ga je HHO-u, Amnesty internationalu te Saborskom odboru za ljudska prava
Vidi originalni članak

Izloženi smo namjernom šikaniranju, a jedno vrijeme su nas stalno pretresali, kad bi ulazile i izlazile iz kuće. Radi se o svjesnom kršenju naših ustavnih prava jer mi nismo okrivljene, napisala je Mirjana Sanader u pismu Hrvatskom helsinškom odboru, Amnesty Internationalu te Saborskom odboru za ljudska prava, koje je prenijelo Jutarnji list. Također je dodala kako su ona i kćer Bruna pod stalnom kontrolom medija.

- Mediji koriste posebne mikrofone i kamere pa se objavljuju čak i naši privatni razgovori. To se dogodilo jednom kad sam nepromišljeno otvorila prozor - napisala je. Predsjednik HHO-a, Zvonimir Čičak, naložio je da se pismo provjeri, a neki navodi su već dokazani točnima. Sazvana je i izvanredna skupština HHO-a da se razmotre optužbe.

Supruga bivšeg premijera Ive Sanadera napisala je da se osjećaju kao u svojevrsnom kućnom pritvoru te da se čak provjerava u kojoj prostoriji pale svjetla.  

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Levonda 13.01.2011.

    žao mi je ali ja mislin da vas progone vaši strahovi---- a to je najlošija solucija što van se mogla dogodit ....živi bili pa vidili..

  • glasna_1 13.01.2011.

    zašto čičak nije sazvao izvanrednu skupštinu hho-a zbog kršenja ustavnih prava radnica kamenskog...i svih ostalih obespravljenih, poniženih i pokradenih građana lijepe naše????

  • Confo 13.01.2011.

    eh mirjana, mirjana... ivo dobro zna kako funkcionira naša država... kako to da te ničemu nije podučio..?!? uzalud ti sve kad nam je cijela vlada i pravosuđe korumpirano isto kao i ivo... lijepo si iskopaj sav onaj ukradeni novac i potplati bagru.. to ti je jedini način da se nešto učini... ovo što se i događa oko sanaderovih po meni je isto sramota... iživljavati se tako na nekome a pogotovo što su obe strane iste sorte je sramota... dobili su naloge tamo negdje iz vrha da udaraju po svemu i nemaju milosti... svi ste vi licemjeri i hipokriti.. najgore od svega što će na račun sanadera puno onih koji su stajali iza njega proći lišo... samo iskorištavaju sanaderovu situaciju i obmanjuju time javnost na ostale probleme/sudionike/afere itd.... gonite se svi zajedno u mp3 naopako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare