To je to što me zanima!

Miro Bulj se obrušio na HOO i poručio: 'Hajduk živi vječno!'

Pozivam Središnji ured za sport koji vodi poznata legenda Janica Kostelić da se poštuje Zakon o sportu kako u HOO-u tako i HNS-u, a ne da se javni novac koristi u privatne svrhe, kaže Bulj
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj ustvrdio je u srijedu da Hrvatski olimpijski odbor kao krovna institucija ne poštuje zakone RH te ne doznačava sredstva nacionalnim savezima koji imaju velike uspjehe u međunarodnom sportu.

- Bez bilo kakvih kriterija oni ugrožavaju sportske krovne organizacije koje sa svojim sredstvima postižu rezultate - upozorio je Bulj nakon stanke u Saboru. 

- Država doznačava sredstva HOO-u koji je osnovao sportsku TV koja je dovela do mogućnosti da se blokira račun HOO-a, zadužujući 67 milijuna kuna, a sada se taj dug popeo na 77 milijuna kuna. Prijeti blokada hrvatskom sportu - rekao je Bulj.

Zamjerio je i što HOO Saboru nije dostavio izvješće za 2014. te se zapitao kako je moguće da u HOO-u koji se financira iz proračuna imaju plaće i koeficijente veće nego državni dužnosnici, premijer ili zastupnici. 

- Pozivam Središnji ured za sport koji vodi poznata legenda Janica Kostelić da se poštuje Zakon o sportu kako u HOO-u tako i HNS-u, a ne da određene skupine javni novac koristi u privatne svrhe - rekao je Bulj. 

Potom je još, između ostalog dodao: “Kad pogledam samo odnos prema klubovima s juga… što južnije to tužnije, ali Hajduk živi vječno i opstat će”.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • dahhmal 19.01.2017.

    Kaj vi nam stalno u Zagrebu o tom Hajduku rijesavajte probleme doma kaj nisu face Splita rekle kak ce izvuci pa su se posvadali oko love za par dana zato ne uplicite Janicu u svoja ciganska posla a kaj se tice Hajduka nek zivi jer kak igraju tak moreju zivjeti i u drugoj ligi

  • mariocalabrese 18.01.2017.

    Ovaj kenjac nije za nista kompetentan sve me vise podsjeca na popa Bozanica malo malo pa nesto izvali i ostade ziv a cobanija pljesce udarajuci Kuvcem u ledinu, rekli bi kod nas u Slavoniji

  • bajica1009 18.01.2017.

    Ajde plati već tv preplatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare