To je to što me zanima!

Mirogoj: HSS-ovci odali počast braći Radić i Đuri Basaričeku

Ove godine se po prvi puta na današnji dan obilježava kao Dan sjećanja na Stjepana Radića i lipanjske žrtve. Sabor je jučer odao počast minutom šutnje
Vidi originalni članak

Delegacije HSS-a predvođene predsjednikom HSS-a Brankom Hrgom, potpredsjednicima HSS-a Marijanom Petir, Vlastom Hubicki, Marinom Kolaković i Darkom Rukavinom te glavnim tajnikom Ilijom Ćorićem i dužnosnicima županijskih organizacija jutros su na Mirogoju položile vijence i odale počast žrtvama atentata u Beogradskoj skupštini 1928. - Stjepanu Radiću, Pavlu Radiću, Đuri Basaričeku.

Ove godine se po prvi puta na današnji dan obilježava kao Dan sjećanja na Stjepana Radića i lipanjske žrtve. Sabor je jučer odao počast minutom šutnje i kratkim osvrtom na povijesnu ulogu Stjepana Radića, lipanjskih žrtava i HSS-a.

Inicijativa za proglašenje Dana sjećanja pokrenuta je na prošlogodišnjem skupu o 110 godina HSS-a. Publicist Damir Borovčak je bio pokretač i inicijator proglašenja Dana sjećanja, priopćili su iz HSS-a.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bbbdado 20.06.2015.

    Glejte jenu stvar , Josip Pakretić bio je pravi "posljednji Mohikanac"u HSS-u

  • MarinoMarijanovic 20.06.2015.

    Radić je bio velik čovjek i političar. A ovi što danas sjede u njegovoj stranci da je on živ to bi sve bili čistačice i domari a ne državnici

  • pješak 20.06.2015.

    Kakve veze imaju ovi bezličnjaci iz današnjeg HSS-a s onim HSS-om i Stjepanom Radićem! Stjepan Radić se okreće u grobu kad vidi ko se danas naziva njegovim sljednikom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare