To je to što me zanima!

Miroslav Vitković najavio velike promjene u Podravci

Miroslav Vitković smatra da je čudno što OTP banka nije do sada dostavila Podravki tražene dokumente pa zato vjeruje da ima istine u priči...
Vidi originalni članak

Miroslav Vitković preuzeo je poziciju predsjednika Uprave Podravke prije mjesec dana. U intervjuu za Jutarnji list rekao je da mu je čudna činjenica da OTP banka nije do sada dostavila tražene informacije o Podravki, ali nije htio komentirati je li to išlo preko Polančeca dok ne vidi dokumente. Ne želi Podravki Plivinu sudbinu pa je protiv toga da je kupi Emil Tedeschi. Vjeruje kako on ne zastupa samo sebe već i tuđi kapital. Vitković je najavio kako više ništa neće biti isto. Slijede kadrovske i organizacijske promjene. 
Damir Polancec u subotu je demantirao da je MOL dobio pravo upravljanja Inom u zamjenu za kredit OTP-a Fimi za dionice Podravke i da je on u tim dogovorima bio ključni čovjek.
Polančecova sudbina, čini se, ovisi o svjedočenju njegova kuma, bivšeg predsjednika Uprave Podravke Zdravka Šestaka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • klaus1 09.02.2010.

    prva bi promjena trebala biti da smjeni SAM SEBE ZBOG TOTALNE NESPOSOBNOSTI.Druga da vrati 3 000 000 kuna,koje je \"uzeo\" za \"ušpješna poslovanja Podravke\".Sada vidimo kakvi su to \"DOBRI REZULTATI POSLOVANJA\" bili.A treće da natjera i sve druge koji su svi zajedno,ukupno,za \"DOBRE POSLOVNE REZULTATE\" uzeli-dobili preko 55 000 000 kuna!To šta se tiće Tedeschija se potpunosti slažem,iza njega stoji sumljiv kapital.Slažem se i s Josipovićem da treba sačuvati NACIONALNO BOGATSTVO, i ne dozvoliti da Tedesci ili razni slični iskoriste određene slabosti i DOČEPAJU GA SE, a poslije neka nam je Bog na pomoć,mogu raditi što ih je volja,a sve što vrijedi odvesti van zemlje,a mi ćemo se svi gledati.

  • drug Tito_1 08.02.2010.

    ma koje velike promjene,.....osim novih lopina spremnih da ju pokradu

  • ŽELJENA KĆI 08.02.2010.

    ...a kum Šestak, isto kao KUMOVI Polančec i Sanader nema pojma za Podravku i OTP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare