To je to što me zanima!

Mirovina mu nije došla doma: U pošti ljutit rekao da ima koronu

Takvo ponašanje 69-godišnjaka uznemirilo je zaposlenike pošte te nekoliko građana koji su čekali ispred poslovnice. Muškarac je time remetio javni red i mir
Vidi originalni članak

U četvrtak su zagrebački policajci oko 14.30 sati intervenirali u poslovnici pošte u Zaprešiću u Ulici Drage Švajcara. Muškarac (69) je  naglas, da svi čuju, rekao da je zaražen koronom.   

- Po saznanju o događaju koji je uznemirio zaposlenice, kroz kriminalističko istraživanje, utvrđeno je da se radi o 69-godišnjaku s područja Zaprešića, a koji to izgovorio naglas revoltiran oko nedostavljanja mirovine na njegovu kućnu adresu. Kroz svoje obraćanje zaposlenicama izjavio da ima simptome virusa i da se zaposlenice trebaju testirati, te da je njemu potvrđen virus, a potom se udaljio iz poslovnice pošte - objavila je zagrebačka policija.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 
Takvo ponašanje 69-godišnjaka uznemirilo je zaposlenike pošte te nekoliko građana koji su čekali ispred poslovnice. Muškarac je počinio prekršaj iz čl. 16. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Muškarcu je uručena obavijest da će protiv njega biti podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Novom Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Ljuti 11.04.2020.

    Ovo nije posta u Zapresicu!

  • mihic82 10.04.2020.

    Naslov je vrh pismenosti. Dajte jedan lektor par tisuca luna plaće, samo davam kaže da ovo nije ni približno točno.

  • skorpskorp 10.04.2020.

    A da dedek ide u zatvor jedno par godina, pa da tako zbija šale da ima koronu, mislim da bi mu je brzo izbili iz glave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare