To je to što me zanima!

Mišetić: 'Čovjeku koji je ubio Miloševićevu baku, 1991. ubili su 10 članova njegove obitelji'

Nasilje rađa nasilje. Ali to nije opravdanje. Veselko Bilić zaslužio je kaznu, napisao je Luka Mišetić i naveo da je Bilić bio svjedok obrane Ante Gotovine u Haagu
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević prije nekoliko dana je na društvenim mrežama objavio je zašto ide na proslavu Oluje te između ostalog napisao i kako mu je nakon Oluje ubijena baka, a ubojicu je, nakon što je dobio zatvorsku kaznu, pomilovao tadašnji predsjednik Franjo Tuđman.

Na Twitteru se oglasio Luka Mišetić, odvjetnik Ante Gotovine u Haagu, koji je otkrio nekoliko detalja o Veselku Biliću, čovjeku koji je ubio Miloševićevu baku.

"Čovjek koji je ubio baku Borisa Miloševića uhićen je 1995., a osuđen za ubojstvo 1996. Bio je svjedok obrane generala Gotovine u Haagu, pozvan da dokažemo da je Hrvatska procesuirala ubojstva nakon Oluje i da te zločine nisu počinili ‘vojnici’ pod vojnim zapovjedništvom….", napisao je Mišetić pa dodao:

"Sam Veselko Bilić je svjedočio da je bio izbjeglica iz sela Krkovića te da je 1991. ubijeno deset članova njegove obitelji. Nasilje rađa nasilje. Ali to nije opravdanje. Veselko Bilić zaslužio je kaznu".

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jumar 03.08.2020.

    Sto to znaci? Valjda ne kako se trebamo u iducih 100 godina medjusobno ubijati i krvno osvecivati? Dosta vise toga trovanja. Okrenite se buducnosti i gradite bolji zivot za sebe i svoje obitelji, umjesto stalnog vracanja na to tko je prije 30, 50 ili 150 godina koga ubio i kako bi mu se trebalo osvetiti.

  • ante-portas 03.08.2020.

    Milosevicev otac je u Oluji bio hrvatski vojnik.

  • Habsburška Nizozemska 03.08.2020.

    Po čemu smo sigurni da Miloševićeva rodbina nije bila među ubojicama članova obitelji Veselka Bilića? Po vlastitoj Miloševićevoj tvrdnji večina tazbine mu se borila za tzv. Krajinu i sam je bio jako zabrinut za njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare