To je to što me zanima!

Misli da je anđeo Gabrijel i da mora širiti svoje sjeme

BJEGUNAC: Jose Luis Torres (52) je čak objavio knjigu u kojoj je izložio svoja vjerovanja. Misli da je poslan od Boga da prenese svoje sjeme
Vidi originalni članak

Jose Luis Torres (52), poligamist i seksualni zlostavljač djece, tvrdi kako je Božji poslanik, arkanđeo Gabrijel, te da mu to daje pravo na seksualne odnose s djecom kako bi dalje prenio svoje sjeme. Torres je zlostavljao četvero članova svoje obitelji veći dio njihova života. Dva puta je bio oženjen, a služi se raznim imenima te mu policija ne može ući u trag. Policija je počela istragu prije godinu dana kad je jedan član Torresove obitelji slučajno priču "izlanuo" prijatelju policajcu. Nakon toga javili su se i ostali zlostavljani članovi. Torres je bio automehaničar, no uglavnom je živio od svojih žena, koje su bile visoko obrazovane.
- On je ostajao kod kuće i brinuo se za djecu. Imao je jaku mentalnu moć nad njima, pa su šutjele - rekla je policajka Dianna Webb. Torres je čak objavio knjigu o anđelima u kojoj je izložio svoja vjerovanja. Webb je dodala kako je Torres dominantan, a ne može opisati njegove zločine koji su gori od svega što je vidjela. Boje se da je zasnovao novu obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • loly0 17.03.2008.

    ah opet nas admin ali zasto?? pa gada treba spalit jer je odvratan i treba ga razbit.

  • loly0 14.03.2008.

    ma budala u pakao s njim, pedofil retardirani!!!

  • Goge61 14.03.2008.

    FUJ!! I opet FUJ!! On dominantan? Jezovito!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare