To je to što me zanima!

'Mislim da će povjerenik uskoro biti maknut iz Agrokora...'

Dao je pokajničku izjavu da prihvaća odgovornost, ministrica Dalić je preuzela odgovornost za Lex Agrokor, rekao je Grmoja po završetku Odbora za gospodarstvo
Vidi originalni članak

Povjerenik je već praktički odstrijeljen i bit će maknut, rekao je u četvrtak Nikola Grmoja (Most)  po završetku Odbora za gospodarstvo pred kojim su na zastupnička pitanja odgovarali izvanredni povjerenik u Agrokoru Ante Ramljak i ministrica Martina Dalić, piše N1 Televizija. 

- Mislim da će povjerenik uskoro biti maknut iz Agrokora. Dao je pokajničku izjavu da prihvaća odgovornost, ministrica Dalić je preuzela odgovornost za Lex Agrokor. Pokušao sam je navući da kaže što bi mijenjala i ona se izvlačila, očito je da nije sama pisala taj zakon, da su ulogu imali konzultanti i odvjetnička društva - rekao je Grmoja. 

RAMLJAK U SABORU: 'Za vraćanje dugova Agrokora trebat će više od pet godina'

Idi na 24sata

Komentari 31

  • avim 16.02.2018.

    Sto ti znas o financijama i firmama ljudi moji,ispada da jedan grmojica mjenja strucnjaka i covjeka kojemu niti nakon 5 h naklapanja nitko nista nije dokazao

  • jožek2 16.02.2018.

    Lopinun Ramljaka će maknuti iz agrokora sad kad je već napunio svoje džepove, i sad traže drugog , a uvjet je da je član hdz-ea , i mislim da sam s time sve rekao.

  • Puky_gbr 16.02.2018.

    On "misli" a pametni znaju da je jučer garnitura populista balegara dobila lekciju na javnoj sceni. Tko nije do sada znao jučer je vidio tko su, što su, kakve su im mogućnosti i znanja. Grmoje "ne misli" već je to njegova pusta želja da se dogodi lom u operaciji "agrokor". Kad bi razum kod njega bio ispred mržnje i on bi shvatio da su jučer Dalićka i Ramljak prenosili stav Plenkovića i partnera iz vlasti. Za budaletine "da, pogriješio sam jer sam morao brzo činiti", za struku - vidite što smo uspjeli u tako složenim okolnostima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare