To je to što me zanima!

Mislio da je provalnik pa svoju kćer upucao u prsa i ubio je

Federica (24) vraćala se u ponedjeljak kući te nije palila svjetlo u hodniku. Njen otac je vidio siluetu čovjeka te je uzeo pištolj i pucao jer je mislio da se radi o lopovu
Vidi originalni članak

Leonarda Alonsa (52) iz Urugvaja u ponedjeljak je iznenadio navodni lopov, a nakon što je vidio siluetu u mraku kako mu se približava u dnevnoj sobi uzeo je pištolj i upucao čovjeka. Upalio je svjetlo te je shvatio kako je zapravo ubio svoju kćer Federicu (24). 

Točno prije mjesec dana, 30. listopada ove godine, u kuću obitelji Alonso provalio je lopov te je napao njihovu kćer. Nakon što su došli njen brat i otac Leonardo dali su lopovu novac te je razbojnik pustio djevojku. Obitelj je od onda na oprezu zbog provalnika, ali nitko nije mislio da će to završiti velikom obiteljskom tragedijom.

Leonardo se u bolnici oporavlja od šoka, a u međuvremenu ga je ispitala i policija. Federicu je pogodio ravno u prsa, od čega je i preminula. Vlasti su izvijestile kako mnogi koji posjeduju oružje nisu dobro pripremljeni za to, što na žalost nerijetko završi tragedijama, javlja Sky News.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • cyanide 01.12.2011.

    ne treba covjeka jos i osudivati ..vjerojatno se u tom trenutku prije sjetio sta se dogodilo prije mjesec dana i zapucao nego mu je palao na pamet da kaze nesto i eto nesrece koja je unistila dva zivota...strasno

  • Job 30.11.2011.

    Strah očiju nema!!!!!!!!!! Mir njenoj duši, a i otac će trebati stručnu pomoć i razumijevanje.

  • spirit lamp 30.11.2011.

    Eto vam samoobrane uz pomoc pistolja, pa svi oni koji zagovaraju da se treba naaoruzavati, ovo je rezultat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare