To je to što me zanima!

'Mislio sam da želi seks': Zbog bludničenja osuđen na zatvor

Skinuo se gol i pridržavajući je rukama nagnuo se nad nju dok se ona opirala. Potrgao joj je majicu i stavio njezinu ruku na svoje spolovilo, no kad je shvatio da ona ne želi intimni odnos maknuo se...
Vidi originalni članak

Anel Majetić (38), iz okolice Cazina u BiH, dobio je na splitskom Županijskom sudu četiri mjeseca zatvora zbog bludnih radnji. Osuđen je jer je, po nepravomoćnoj presudi, 28. srpnja 2014. godine oko pet sati ujutro u stan u Stepinčevoj ulici u Splitu doveo 24-godišnju poznanicu te je protiv njezine volje gurnuo na bračni krevet.

Skinuo se gol i pridržavajući je rukama nagnuo se nad nju dok se ona opirala i zapomagala. Potrgao joj je majicu i stavio njezinu ruku na svoje spolovilo, no kad je shvatio da ona ne želi intimni odnos maknuo se, piše Slobodna Dalmacija. Žrtva je zadobila lakše tjelesne ozljede – krvne podljeve lijevog donjeg dijela leđa i stražnje strane lijevog pazuha.

Županijsko državno odvjetništvo teretilo ga je za pokušaj silovanja, no sud je djelo prekvalificirao smatrajući da nije bila riječ o tom kaznenom djelu.

Naime, ona je te večeri došla s prijateljicom i prijateljem u disco klub na Bačvicama, a prije toga je popila pet, šest piva u jednom lokalu. Njezina prijateljica je nekoliko dana prije upoznala Majetića, pa kad su ga vidjeli za stolom u klubu pozvao ih je da sjednu. Pili su koktele, a on ju je dok su sjedili neprestano pipkao i mazio čemu se ona, po iskazima svjedoka, nije opirala.

Oko dva sata prijatelji su krenuli kući, a ona im je rekla da ne ide, da će ostati s Anelom. Koji sat poslije krenuli su pješke prema njegovu stanu u Stepinčevoj, a kad su došli popili su još koju votku, zapalili i joint.

– Cijelu noć mi je davala nadu i normalno da sam je pozvao u stan. Nisam imao auto, pa smo hodali oko tri kilometra. Zvonio joj je mobitel nekoliko puta, a jednom se javila i rekla prijateljima da ne želi da je voze doma. Bio sam siguran da želi seks kao i ja. Nisam je bacio na krevet, ali sam joj stavio ruku na svoje spolovilo. Nije htjela seks, uvjeravao sam je, ali je bila uporna i onda sam odustao. Dao sam joj sto kuna za taksi – kazao je Majetić u svojoj obrani.

Djevojka je oko šest sati stigla doma poderane majice, a kad ju je brat vidio i pitao što je bilo, kazala je da je silovana. Tad je njezin otac otišao na policiju i sve prijavio.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ciby 01.11.2018.

    Vecina bi se njih je... bez k

  • cobi 01.11.2018.

    Ona treba u zatvor.

  • sol 01.11.2018.

    To i je navlacenje i izazivanje, sta bi nekog tri dana navlacila i dala se dirati dosla u stan, po šta, i ne bilo nista da je nije vidio brat, pa da ostane postena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare