Obavijesti

News

Komentari 67

'Mislio sam da želi seks': Zbog bludničenja osuđen na zatvor

Skinuo se gol i pridržavajući je rukama nagnuo se nad nju dok se ona opirala. Potrgao joj je majicu i stavio njezinu ruku na svoje spolovilo, no kad je shvatio da ona ne želi intimni odnos maknuo se...

VIDEO

Anel Majetić (38), iz okolice Cazina u BiH, dobio je na splitskom Županijskom sudu četiri mjeseca zatvora zbog bludnih radnji. Osuđen je jer je, po nepravomoćnoj presudi, 28. srpnja 2014. godine oko pet sati ujutro u stan u Stepinčevoj ulici u Splitu doveo 24-godišnju poznanicu te je protiv njezine volje gurnuo na bračni krevet.

Skinuo se gol i pridržavajući je rukama nagnuo se nad nju dok se ona opirala i zapomagala. Potrgao joj je majicu i stavio njezinu ruku na svoje spolovilo, no kad je shvatio da ona ne želi intimni odnos maknuo se, piše Slobodna Dalmacija. Žrtva je zadobila lakše tjelesne ozljede – krvne podljeve lijevog donjeg dijela leđa i stražnje strane lijevog pazuha.

Županijsko državno odvjetništvo teretilo ga je za pokušaj silovanja, no sud je djelo prekvalificirao smatrajući da nije bila riječ o tom kaznenom djelu.

Naime, ona je te večeri došla s prijateljicom i prijateljem u disco klub na Bačvicama, a prije toga je popila pet, šest piva u jednom lokalu. Njezina prijateljica je nekoliko dana prije upoznala Majetića, pa kad su ga vidjeli za stolom u klubu pozvao ih je da sjednu. Pili su koktele, a on ju je dok su sjedili neprestano pipkao i mazio čemu se ona, po iskazima svjedoka, nije opirala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Oko dva sata prijatelji su krenuli kući, a ona im je rekla da ne ide, da će ostati s Anelom. Koji sat poslije krenuli su pješke prema njegovu stanu u Stepinčevoj, a kad su došli popili su još koju votku, zapalili i joint.

– Cijelu noć mi je davala nadu i normalno da sam je pozvao u stan. Nisam imao auto, pa smo hodali oko tri kilometra. Zvonio joj je mobitel nekoliko puta, a jednom se javila i rekla prijateljima da ne želi da je voze doma. Bio sam siguran da želi seks kao i ja. Nisam je bacio na krevet, ali sam joj stavio ruku na svoje spolovilo. Nije htjela seks, uvjeravao sam je, ali je bila uporna i onda sam odustao. Dao sam joj sto kuna za taksi – kazao je Majetić u svojoj obrani.

Djevojka je oko šest sati stigla doma poderane majice, a kad ju je brat vidio i pitao što je bilo, kazala je da je silovana. Tad je njezin otac otišao na policiju i sve prijavio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a