To je to što me zanima!

Misterij: Dunav izbacio torbu s ljudskim kostima, glavu traže

Srbija: Torba je pronađena na obali rijeke, kilometar i pol od Pančevačkog mosta. Očevidac kaže kako su u torbi bile kosti bez glave te stvari iz Kine
Vidi originalni članak

Žarko Ristić, čuvar nasipa u Krnjači je 29. travnja prijavio policiji da je mještanin pronašao torbu koju je izbacio Dunav. U torbi su bili, tvrdi, ljudski ostaci. Torba je pronađena na obali rijeke, kilometar i pol od Pančevačkog mosta. Ristić kaže kako su u torbi bile kosti bez glave te stvari iz Kine.

Našli su i crnu krpicu, metalni ručni sat, kutijicu, bočice s kineskim slovima, piše Kurir. Izvor blizak istrazi rekao je kako su kazaljke na satu pokazivale 9.20 sati i datum 6. srpnja 2015. godine. Sumnja se da su tada dijelvi unesrećenog spakirani i bačeni u vodu. Sumnja se da je ubijen Kinez koji je radio u Srbiji. Još jedan leš je pronađen u ponedjeljak i to oko dva kilometra nizvodno od mjesta gdje je pronađena torba. Utvrđuje se identitet muškarca. Istraga traje.  

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mamba 04.05.2016.

    Kad nestane jedan kinez, oni odmah pošalju drugoga. Kad znaju da ih mi ne razlikujemo. Nema smisla vadit nove dozvole za drugoga.

  • haringa009 04.05.2016.

    joj pa to je poznato tko je ikada vidio kinesku osmrtnicu,grob ili sprovod u našim zemljama,nitko jer na njegove papire dođe novi Itd.....

  • Čobo 04.05.2016.

    ovaj nije nosio glavu u torbi

Komentiraj...
Vidi sve komentare