To je to što me zanima!

Misterij: Mladi Riječanin ne želi nikome otkriti tko ga je oteo

Igor Fehir otišao se u četvrtak voziti biciklom. Javio se tek u subotu i rekao da su ga oteli muškarci u policijskim odorama. Pomoć mu je pružena u talijanskoj bolnici
Vidi originalni članak

Cijeli četvrtak se nije javljao, a majci je rekao kako će se brzo vratiti. Ona je u petak ujutro zvala riječku policiju. Oko 600 Igorovih prijatelja na Facebooku dogovorilo je u subotu potragu za njim.

Cijelo jutro su ga tražili na Bregima gdje je posljednji put viđen. A onda je oko podne stigla poruka. Igor (24) javio se iz talijanske Vicenze. Rekao je kako su ga otela tri muškarca obučena u policijske odore. Navodno je nekako uspio pobjeći otmičarima. Domogao se kafića gdje mu je djelatnica pomogla nazvati Hitnu pomoć. Neslužbeno doznajemo da mladić ima porezotine po leđima, trbuhu i nogama.

Pomoć su mu pružili u talijanskoj bolnici. Cijelom Rijekom odjeknula je priča kako su ga oteli trgovci organima. No ni Igor ni njegova obitelj nisu u ponedjeljak htjeli komentirati slučaj.

Po njega su u Italiju odmah krenula braća, a kući su se vratili u nedjelju navečer.

- U suradnji s Interpolom i talijanskom policijom mladić je u subotu i nedjelju bio na razgovoru u talijanskoj policijskoj postaji, a potom u ponedjeljak i u riječkoj. Nastavljamo s kriminalističkim istraživanjem kako bi se rasvijetlile sve okolnosti događaja - rekli su iz policije.

Kako doznaje Večernji list, Igor je policiji u Vicenzi i Hrvatskoj ispričao dvije različite priče o otmici. Talijanima je rekao da je otet u mjestu Zvoneće, a našima u Permanima. U jednoj verziji otela su ga tri otmičara u odorama hrvatske policije, a u drugoj dva. Od otmičara se navodno spasio u Trevisu odakle je sam stigao do Vicenze gdje je tražio pomoć policije. I nagađanja o otmici su, kako piše Večernji, nevjerojatna s obzirom da kriminalci koji se time bave ništa ne prepuštaju slučaju, a Igorove ozljede su navodno tek površinske ogrebotine. 

'Igor je uzoran student koji se obožava voziti'

Igor studira na četvrtoj godini Medicinskog fakulteta. Susjedi kažu da ne zalazi u kafiće i da vrijeme uglavnom provodi na biciklu. Jedan od njegovih prijatelja kaže da je dobar dečko, ali da često ide u šumu na Bregima svirati flautu jer ga nitko ne razumije.

Idi na 24sata

Komentari 175

  • lolipop7 05.07.2012.

    ovaj dečko uopće nije uzoriti student medicine, uopće ne studira medicinu, nije na 4. godini, i ne prima državnu stipendiju jer je ponavljač....

  • ZMIJA1 03.07.2012.

    teška misterija, jeli uopče otet pitanje glasi

  • Plavuša_xy 03.07.2012.

    Mnogo ljudi ovdje raspravlja o njegovom životu i pokušava naći nešto što bi potvrdilo da dečko ima psihičkih problema. A činjenica je, kada bi bilo tko od nas ovdje bio otet, našla bi se barem jedna osoba koja nas zna iz viđenja koja bi mogla prokomentirati da smo čudni...Nema tog čovjeka na ovom svijetu koji svakome izgleda normalno, ima normalan život i normalne navike...Na kraju krajeva, što danas uopće znači biti normalan? Ponašati se kao većina. Pa ako sviraš flautu vjerovatno nisi normalan, a ako tučeš druge, kradeš i vrijeđaš ljude si normalan, jer to radi većina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare