To je to što me zanima!

Misterij ostaje neriješen: U tri kovčega pronašli dijelove tijela

AMSTERDAM: Tri su muškarca oslobođena od optužbi za ubojstvo dilera, no optuženi su za komadanje njegovog tijela motornom pilom. No, kaznu neće služiti jer su već više od dvije godine proveli u pritvoru
Vidi originalni članak

Tijelo Keitha Ennisa (29) raskomadano je i bačeno u jezero u blizini glavnog nizozemskog grada 2009. godine. Dijelovi tijela bili su u tri različita kovčega. Glava je bila u jednom, trup u drugom, a ruke i noge u trećem.

Za ubojstvo su prethodno optužena tri Irca, no nije bilo dovoljno dokaza pa su optužbi za ubojstvo oslobođeni.

Sudac amsterdamskog suda ih je pak optužio za komadanje tijela Keitha Ennisa motornom pilom. No, kako su već bili u pritvoru više od dvije godine, pustio ih je na slobodu. Tko je ubio Ennisa, ostalo je nepoznato, prenosi Dublin Live.

Kenneth Brunell (30) i Barry McArdle (31) s nizozemskog su suda tako izašli kao slobodni ljudi nakon što su prethodno bili optuženi za ubojstvo. Treći, Philip County (34), optužen za podmetanje ubojstva Brunnelu i McArdleu, otputovao je u Brazil, no iako se nije pojavio na sudu i on je danas slobodan čovjek zato što je proveo više od dvije godine u pritvoru.

County je prethodno sam optužio Brunella i McArdlea za ubojstvo, no odvjetnici potonjeg dvojca su uzvratili optužbama tvrdeći kako je County dugo radio na organiziranju likvidacije Keitha Ennisa.

Iza svega navodno stoje mafijaška posla. Ennis je prije ubojstva strahovao, svojoj obitelji je mjesecima prije savjetovao da kupe lijes za njega i organiziraju pogreb. Navodno je visokopozicionirane članove irskog kartela Kinanah 'otkucao' uslijed nagodbe nakon što je sam bio uhićen zbog posjedovanja kokaina.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • hrza 18.05.2017.

    Ma to je bila last minute ponuda.

  • kung fu panda 17.05.2017.

    razbaškario se diler,baška glava,baška ruke,baška noge,baška trup

  • antemilica 17.05.2017.

    da se je nesto slicno dogodilo u Hrvatskoj,90% komentara bi bilo:banana drzava,hrvatistan,mi smo najvece ruglo na svjetu,.,.,hahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare