To je to što me zanima!

Misterij u Njemačkoj: Djevojku ubio šogor i bacio je u jezero?

Tinejdžerica je nestala 18. veljače nakon vikenda koji je provela u kući svoje sestre. Policija je počela potragu idući dan. Uhitili su šogora nestale djevojčice. On im zasad ne želi ništa reći
Vidi originalni članak

Rebecca (15) iz Berlina je nestala prije tri tjedna. Tinejdžerica se 18. veljače nije pojavila u školi ujutro niti je nakon škole došla doma. Njezini su roditelji tada nazvali policiju. Narednog dana policija je počela potragu.

Krajem veljače policija je uhitila Floriana R. (27), supruga Rebeccine sestre Jessice. Pretražili su njihovu kuću. Policija sumnja da je Rebecca ubijena.

Florian za sada šuti. Policija je pretražila šumu i pretražuje jezero u Brandenburgu.

Nakon nestanka Rebecce, Florian se dva puta automobilom, točnije Renault Twingom, vozio između Berlina i Frankfurta na Odri u saveznoj pokrajini Brandenburg pa je policija potragu ograničila na područje njegove rute.

Policija je saznala da se Florian u 5.45 sati na dan nestanka tinejdžerice vratio kući sa zabave. Rebecca je vikend provela u kući svoje sestre i šogora, a u ponedjeljak u 7.15 sati majka ju je pokušala dobiti na mobitel no nije se javljala.

Zvala ju je i iza osam sati, a onda je razgovarala s Florijanom koji je majci rekao da je Rebecca otišla u školu, piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Fajlpz 13.03.2019.

    Bože bolesnika na sv strane.

  • J. K. 13.03.2019.

    ranko ostojić bi joj dao na čelu nacrtati svastiku

  • sol 13.03.2019.

    Sta bilo da napisem ceka me zuti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare