To je to što me zanima!

Misterij u Sibiru: Duboka rupa otvorila se na "kraju svijeta"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na poluotoku Jamal odjednom se pojavila 79 metara široka rupa. Ruski znanstvenici su počeli hitnu ekspediciju da bi što prije otkrili zbog čega je nastala
Vidi originalni članak

Ruski znanstvenici su organizirali hitnu ekspediciju i već bi u srijedu trebali stići u Sibir i istražiti misterioznu rupu koja se odjednom "pojavila" u tom dijelu zemlje.

Na poluotoku Jamal , otvorila se, piše u srijedu Daily Mail , 79 metara široka rupa. Uzrok ove neobične pojave u Jamalu , što u prijevodu znači "kraj svijeta", još se ne zna.

Teorije zavjere: NLO, meteorit, globalno zatopljenje

Već su se pojavile teorije zavjere prema kojima je uzrok NLO . Ipak, puno je vjerojatnije da je uzrok globalno zatopljenje zbog kojeg su plinovi "probili" na površinu i uzrokovali eksploziju.

Neki znanstvenici smatraju i da bi uzrok mogao biti meteorit . Znanstvenici planiraju uzeti uzorke soli, zraka i vode oko kratera i analizirati ih.

Na ovom je području prije 10.000 godina bilo more . Danas je Jamal područje gdje Rusija proizvodi plin kojim opskrbljuje Europu.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • ŽeljkoKinder-Rončević_1 02.08.2014.

    vi se šalite ali ovo su opasne stvari. Mislim da se radi o stanovnicima Oriona koji se naseljavaju u Sibiru. tamo podižu svoje baze, pošto je Sibir tako pust.

  • ChiSonoIo 17.07.2014.

    ..majka Zemlja naplaćuje..

  • MareREma 17.07.2014.

    Ama. moze bit bilo sta, meteor manji koji je usijan pao i otopio snijeg, moze bit sto neko rece plin, moze bit gejzir vode, a mogu i alieni, nista nije iskljuceno :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare