To je to što me zanima!

Misteriozna krađa: Nestalo je 20.000 dolara s računa putnika

Banka u Kuala Lumpuru potvrdila je da je 18. srpnja novac nestao s računa njezinih troje korisnika te da je prebačen na račun putnika koji je isto bio u nestalom avionu
Vidi originalni članak

Više od 20.000 američkih dolara nestalo je s računa četvero putnika koji su bili na letu MH370.

Pet mjeseci nakon nestanka zrakoplova Malaysia Airlinesa,  banka u Kuala Lumpuru potvrdila je da je 18. srpnja novac nestao s računa njezinih korisnika. Krađu je prijavila policiji, javlja Daily Mail.

Prema izvještajima, novac je tog dana preusmjeren s računa troje putnika na račun četvrte osobe koja je također bila na kobnom letu. Nakon toga, novac je nestao s računa.

Po malezijskom zakonu, za ovakav prekršaj predviđena je kazna do 30 tisuća funti ili deset godina zatvora, a u nekim slučajevima i oboje.

Nije isključena mogućnost i da je netko iz banke uključen u cijeli slučaj.

- Pregledavamo snimke nadzornih kamera iz banke kako bi pronašli počinitelja - rekao je pomoćnik inspektora Odjela za kriminalistiku, Izany Abdul Ghany.

- Vjerujemo da je lopov novac prebacio na četvrti račun preko nekoliko bankomata u Klang Valleyju - rekao je izvor za New Straits Times.

Boeing 777  kompanije Malaysia Airlines, koji je letio iz Kuala Lumpura za Peking, nestao je s radara 8. ožujka. Posljednji kontakt s kontrolorima leta imao je kada se nalazio 120 nautičkih milja od istočne obale malezijskog grada Kota Baru. Na letu je bilo 227 putnika i 12 članova posade. Unatoč opsežnoj potrazi, još nisu razjašnjene okolnosti njegova nestanka.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • šufnudl 17.08.2014.

    jel netko od naših političara bio u tom dijelu svijeta? Možda netko iz HDZ ?

  • Didi219 15.08.2014.

    Sigurno su taj avion negdje spustili, a sve radi onih 2000 kg tereta za koji nitko do danas ne zna sta je ustvari bio. Ljude koji im nisu trebali su podili, uzeli im kartice i brojeve racuna, pa to sve prebacuju sebi.... a nama ce se jednog dana pojavit neka nova ebola ili droga ili neko novo oruzje.... Zivi bili pa vidjeli.

  • Timmy2 15.08.2014.

    Oteto je prokleto !

Komentiraj...
Vidi sve komentare