To je to što me zanima!

Misteriozna smrt: Menadžera našli mrtvog, pao je s 9. kata?

De Cooman je u srijedu popodne došao u svoj stan nedaleko od Kremlja. Nešto kasnije tijelo su našli na pločniku. Okolnosti smrti se utvrđuju, a policijska istraga je u tijeku
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče... 

Belgijanac Bruno Charles De Cooman (59), potpredsjednik ruske kompanije za proizvodnju čelika NLMK, pronađen je mrtav nakon što je pao s devetog kata svog luksusnog stana kod Crvenog trga u Moskvi.

De Cooman je u srijedu popodne došao u svoj stan nedaleko od Kremlja. Nešto kasnije tijelo su našli na pločniku. Okolnosti smrti se utvrđuju, a policijska istraga je u tijeku. Njegovi kolege tvrde da nije bio suicidalan, a nagađa se da bi se moglo raditi i o ubojstvu.

Inače, NLMK spada u najveće ruske kompanije za proizvodnju čelika, a u vlasništvu je oligarha Vladimira Lisina, jednog od najbogatijih ljudi u Rusiji. Lisin je nedavno izgubio 4 posto svog bogatstva, što je oko 832 milijuna američkih dolara, nakon što je vrhovni ekonomski savjetnik predsjednika Rusije Vladimira Putina predložio povećanje poreza na rudarske kompanije.

Dr. De Cooman u kompaniji je bio zadužen istraživanje i razvoj.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Fahri Musliu Junior 31.08.2018.

    Pao je dok su ga držali da ne padne.

  • volimpršut 31.08.2018.

    Da si ostao u Belgiji to ti se nebi dogodilo....

  • Cipelcug 30.08.2018.

    Nikuda bez pratnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare