To je to što me zanima!

Misteriozna smrt: Nakon osam mjeseci našli ga na vrhu stabla

Pavel Petrov iz Rusije je u šetnji šumom s ocem pronašao ljudsko tijelo na 15 metara visokom stablu. Istražitelji ga nisu mogli identificirati jer se tijelo već mumificiralo...
Vidi originalni članak

Ruski detektivi istražuju slučaj mumificiranog tijela koje su pronašli kako "grli" stablo na visini od 15 metara. Muškarac je sjedio na grani bora u sjevernom dijelu Tomska, u Sibiru. Neidentificirani muškarac se vjerojatno popeo na stablo preko noći kako bi se zaštitio od svih šumskih opasnosti. Nesretni čovjek je pronađen u položaju u kojem s obje ruke grli stablo. Na kraju je umro od hipotermije. 

Čovjek je bio odjeven u mornarski prsluk, majicu, hlače i zimske čizme.

Pronašao ga je lokalac Pavel Petrov, u blizini ceste koja vodi do "zatvorenog grada" Severska, u kojem je strancima zabranjen ulaz i koji je bogat uranijem i plutonijem.

- Moj otac i ja smo pronašli tijelo. Sjedio je na boru nekih 50 metara od ceste - rekao je Pavel za sibirske novine.

- Spasitelj koji ga je spustio sa stabla je rekao da je najvjerojatnije čovjek umro od pothlađenja, a na stablo se popeo jer mu je bilo hladno na tlu - dodao je Pavel.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Živjela cenzura! 07.07.2016.

    Mumificirao se? Jel to znači da si je izvadio mozak i druge unutarnje organe, stavio ih u posude, tijelo premazao masti i umotao se u zavoje?

  • _l_ 07.07.2016.

    recite vi što hoćete ali video ima već 122 pogleda!!!

  • Fenix7 07.07.2016.

    Kaj se po novom 3 fotografije (zoom + -) zovu video???? Dobar neki video... :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare