To je to što me zanima!

Misteriozna žena posljednjih se mjeseci ne odvaja od Kima, sad su joj konačno otkrili identitet?

Kao piše NY Post, navodno je riječ o jednoj od Kimovih polusestara - Kim Sol Song. Za nju se smatra da je u 30-im ili 40-im godinama i piše se da je oduvijek bila aktivna u Vladi, ali kao žena iz sjene...
Vidi originalni članak

Zadnjih mjeseci stalno je uz njega. Uvijek je u pozadini, u neupadljivom tamnom odijelu sa suknjom, često nosi razne fascikle i torbe. Ali identitet misteriozne žene koja je više puta uhvaćena u društvu sjevernokorejskog vođe Kim Jong-una još uvijek je misterij. 

KIM VIDI PRILIKU ZA ZARADU Radnici iz Sjeverne Koreje stižu u Ukrajinu, radit će za Ruse na obnovi? 'Kvalitetni su, a jeftini!'

Kao piše NY Post, navodno je riječ o jednoj od Kimovih polusestara - Kim Sol Song. Za nju se smatra da je u 30-im ili 40-im godinama i piše se da je oduvijek bila aktivna u Vladi, ali kao žena iz sjene. - Nova asistentica viđena je više puta u zadnjih nekoliko mjeseci u društvu Kima - piše portal North Korea News, koji je baziran u Velikoj Britaniji. Oni su prvi i objavili da je riječ o članu rodbine diktatora.

NEPOVRATNO ORUŽJE Sjeverna Koreja donijela novi zakon: U samoobrani izvodimo preventivni nuklearni napad

A osim navodne polusestre, vođa Sjeverne Koreje u posljednje vrijeme sve je skloniji ženskim savjetima. Njegova sestra Kim Yo-jong ima sve istaknutiju funkciju u državi i smatra se kako je glavna odgovorna za propagandu.

IZVOR IZ MINISTARSTVA: 'Britanija je pozvala Sjevernu Koreju da pošalje izaslanika na pogreb kraljice Elizabete II.'

Uz to, ova je azijska država dobila je nedavno prvu ženu na čelu Ministarstva vanjskih poslova, 58-godišnju Choe Son-hui.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare