To je to što me zanima!

Mjere s praktičnim ciljem: Kako Plenković kupuje treći mandat milijardama eura iz kasice EU

NOVI EXPRESS Hrvatska razvija dirigiranu ekonomiju, u kojoj se bez države ne može ništa, a s državom sve. Umjesto da reformira taj sustav, Plenković ga je usavršio...
Vidi originalni članak

U udžbenicima povijesti iz socijalističkog razdoblja trulež kraljevske Jugoslavije bila je ilustrirana anegdotom prema kojoj je Nikola Pašić prije izbora seljacima davao lijevi opanak, a desni bi dobili poslije izbora, kad glasaju za njega i njegovu stranku. Na taj način djeci se slikovito objašnjavalo kako u višestranačkom sustavu birače ne osvajaju napretkom, otvaranjem škola i tvornica, elektrifikacijom i vlašću sovjeta nego pukim potkupljivanjem. I to sitnim.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Luna777 20.03.2023.

    Pkenki nam baca siču na stol (naših novacanšto je ubrao od poreza i najvećeg PDV-a), i sad bi svi morali glasati za njega. Ne možete nas kupiti tim "poklonima".

  • melin51 20.03.2023.

    Da iza AP ne stoji korupcija i korumpirani HDZ bio bi koristan političar za Hrvate svojim vezama u Europi, ali nažalost pokazalo se, najveću korist ima manji broj ljudi a ostali žive od mrvica odbačenih radi izbornih rezultata.  

  • ilmare 19.03.2023.

    Zar Plenki kupuje mandat lovom iz EU kase ? Ako je to istina onda nam EU "diktira "  izborima. Inače bi trebalo obrazložiti u što su potrošena srredstva. I zar to nije mješanje u suverenitet ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare