To je to što me zanima!

Mjesec dana bila u hotelu u Zagrebu i napravila račun od 20.000 kn: 'Nemam za platiti'

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjom državljankom Australije zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo prijevare
Vidi originalni članak

Sumnja se da je 11. srpnja 2022. godine prema unaprijed stvorenoj namjeri da za sebe pribavi protupravnu imovinsku korist došla u hotel u Draškovićevoj ulici u Zagrebu gdje je dovodeći u zabludu zaposlenicu hotela da će naknadno obaviti plaćanje, zatražila uslugu smještaja za četiri dana, iako je znala da nema novca za podmirivanje troškova smještaja.
 
Osumnjičena je, sumnja se, nekoliko dana kasnije, znajući da niti tada nema sredstava za plaćanje usluge, produžila boravak u hotelu pritom održavajući u zabludi zaposlenike da će platiti uslugu smještaja, za što je u zalog predala svoju putovnicu i bankovnu karticu.

NE NASJEDAJTE! Oprez, nova prevara! U Splitu je kliknuo na lažnu obavijest i ostao bez milijuna kuna
 
Međutim, 12. kolovoza osumnjičena je napustila hotel, a da prije toga nije podmirila troškove usluge smještaja u iznosu od oko 19.800 kuna, čime je oštetila trgovačko društvo u čijem je vlasništvu hotel.

MANIPULATOR Lažni prodavač prevario čovjeka na kupnji četiri automobila, šteta je više od 500.000 kuna
 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je protiv nje podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • petarpan242 28.08.2022.

    i ona čula da u hrvatskoj radi tko kaj hoće-nekažnjeno.

  • Spasioc 27.08.2022.

    Mjesec dana za 20K kuna...90 Eur/noć za 1 sobu...ma džabe neki hotel, nema šta...to si svaki drugi hrvat priušti dok si reko keks

  • prijestolonaslijednik 27.08.2022.

    i sad opet ima besplatni smjestaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare