To je to što me zanima!

Mjesecima je oplakivao ženu, a na kraju: 'Slučajno sam je ubio'

Francuska: Jonathann Daval (34) je na kraju priznao da je ženu zadavio. Tvrdi da je to bilo slučajno, da nije kriminalac i da mu je jako žao. Slijedi mu optužnica
Vidi originalni članak

Alexia Daval (29) pronađena je mrtva u listopadu prošle godine. Njezino tijelo je bilo djelomično spaljeno i ostavljeno u šumi u blizini grada Gray u Francuskoj. Njezin suprug je sada priznao da ju je ubio.

Jonathann Daval (34) je ranije tvrdio da je Alexia otišla trčati i da se nije vratila kući.  Pojavljivao se u javnosti zajedno s njezinim roditeljima i održavao konferencije za novinare na kojima je plakao. 

- Iz svakog pogleda i svake razmjene riječi, skupljamo snagu za dalje - govorio je.

No susjed je čuo kako se netko odvezao automobilom noć prije nego je Alexia nestala. Istražitelji su pregledali Jonathannov automobil i zaključili da tragovi guma odgovaraju onima koji su pronađeni u blizini tijela mrtve žene. 

Na kraju je, očito pritisnut dokazima, Jonathann Daval priznao da je ubio ženu, ali tvrdi da je to bila nesreća i da mu je jako žao.  

- Zadavio ju je, no on nije kriminalac. U vezi su imali problema, u jednom trenutku izrečeno je puno previše riječi i jednostavno se nije mogao kontrolirati - rekao je njegov odvjetnik Randall Schwerdorffer.

Jonathann Daval je priznao da je djelovao sam i tvrdi da nije zapalio ženino tijelo. Sad ga čeka optužnica, piše News.com.au. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Wiga 24_500 31.01.2018.

    Da je to u Hrvatskoj,,,dobio bi i odštetu za prolivene suze

  • Maa 31.01.2018.

    Slucajno bi ti meni gulija dozivotnu

  • 31.01.2018.

    Sigurno su hormoni krivi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare