To je to što me zanima!

Mjesecima pale smeće na deponiju i truju susjede

To je strašno. Smrad je nepodnošljiv. U zrak se diže gusti, crni dim. Ponekad se čuju i eksplozije. Više ne znam kome bi se obratila, kaže čitateljica
Vidi originalni članak

Na deponiju Bikarac u Šibeniku već nekoliko mjeseci netko pali stare gume i ostalo smeće. Gusti crni dim se diže u zrak, a u naše kuće ulazi strašan smrad. Najgore je od svega što smeće ponekad pale nekoliko puta dnevno, a često to rade i navečer, rekla je naša čitateljica koja je fotografiju snimila u nedjelju.
- Ponekad se čuju i manje eksplozije kad spaljuju smeće. Imam malo dijete i ne mogu ga zbog dima i smrada puštati iz kuće. Nekoliko puta smo zvali policiju, no do sada nisu napravili ništa - kaže čitateljica. U PU šibensko-kninskoj su rekli da su inetrvenirali na svaku dojavu građana. Dodaju da su im počinitelji poznati i da su protiv njih podnijeli prekršajne prijave. U Komunalnom redarstvu grada Šibenika su rekli da će na teren poslati ljude da vide o čemu se točno radi te da će nakon toga zapisnik poslati inspekciji zaštite okoliša.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare