To je to što me zanima!

Mlada majka izgubila 38 kg u nekoliko mjeseci i umrla

Britanka Helen Anderson (26) je imala 58 kg kad su je našli mrtvu u stanu. U par mjeseci je izgubila 38 kilograma jer je jedino htjela jesti juhu i vodu
Vidi originalni članak

Mlada majka koja je živjela mjesecima samo na juhama i vodi izgladnjela se do smrti. Glazbenica Helen Anderson (26) imala je 58 kilograma kad ju je majka u travnju našla mrtvu u stanu u South Tynesideu. Izgubila je 38 kilograma u par mjeseci iako su je roditelji Hazel i Michael molili da jede. Njeno tijelo je ostalo bez šećera i počelo je izjedati vlastite rezerve masnoća. To je uzrokovalo ketoacidozu koja ju je ubila. Mrtvozornik je u svom izvješću rekao kako je siguran da si žena nije htjela nauditi.
Helen, koja je imala petogodišnju kćer Niamh-Kate, bila je na dijeti kako bi izgubila kilograme koje je dobila od lijekova. Trebala se zaručiti za Šveđanina kojeg je upoznala na internetu i planirali su veliku zabavu u Švedskoj. Njena majka je za Shields Gazette rekla da je uvijek bila jača djevojka te da vjeruje da je njenu smrt uzrokovala anoreksija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • black25 28.07.2009.

    Ah..to je većinom posljedica isfuravanja pametnih članaka iz dnevnih novina i žute štampe; \"popularna xx nakon svega dva mjeseca od poroda izgleda fenomenalno, kao da nije ni rodila\", i mnoštva, hrpetina retuširanih fotografija \"savršenih\" retuširanih, izgladnjelih i drogiranih (manje više) curićaka uz te članke.. Naravno, nećemo svi radi toga završiti kao ta jadna, nezrela mlada žena i majka, ali na veliku glupost i žalost (i ogromnu besmislenost) svima nam se nabijaju suludi kompleksi lažnog savršenstva (na koje svi kao fol odmahujemo rukom, a ipak se itekako kritički pogledavamo u ogledala), koje je zapravo velika laž.. U tome nema sreće, samo hrpa bezveznih frustracija.. I svi smo toga svjesni, ali uporno nas obasipaju tim smećem.. A jedina sreća je u kompletnosti, trudu, dobroti i pozitivnosti.. koliko god se mi (ili nas) zavaravali..

  • svi_smo_doma 28.07.2009.

    Da jača djevojka, valjda luđa...

  • Keljo 28.07.2009.

    neznam bzvz to radi, ja više volim malo popunije ženske, ne ono full mršave, da se može uvatit za neš, a ne da ima sise ko i ja, znači da nema ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare