To je to što me zanima!

Mlada majka preživjela pad iz aviona s čak 915 metara

Britanka Lareece Butle (26) pala je s 915 metara. Nije uspjela otvoriti niti jedan padobran. Tvrdi da su ju gurnuli van jer nije htjela skočiti zbog straha
Vidi originalni članak

Lareece Butle (26) kaže da ju je instruktor gurnuo iz aviona jer se uplašila sama skočiti. Padobran joj se otvorio, no mlada majka se upetljala u njega te je pala s visine od 915 metara. Na tlu je stajao njen dečko i gledao ju kako spiralno pada prema zemlji. Slomila je nogu, zdjelicu, dobila je potres mozga i modrice po tijelu. Liječnici kažu da je Lareece čudo. Njena teta Tessa Botha rekla je za Telegraph da Lareece nije htjela skočiti iz aviona jer je uočila probleme s padobranima troje drugih skakača.
- Padobrani su im se zapetljavali. Kaže da je pitala da ju se vrati na tlo, no avion je napravio još jedan krug, a nju su gurnuli iz aviona - ispričala je teta. Obitelj će vjerojatno tužiti klub iz Grahamstowna u Južnoj Africi. Iz kluba kažu da Lareece laže.
- Meni je rekla da se ne sjeća baš ničega vezanog za pad. Svjestan sam optužbi i odbacujem ih. Proveo sam temeljitu istragu i ne vidim nikakve osnove za optužbe - rekao je Joos Vos iz kluba. U Africi je započela i službena istraga, no za sada smatraju da je riječ o nesreći jer je Lareece bila dobro uvježbana.
- Mogla je otvoriti rezervni padobran, ali zbog nekoga razloga nije - rekao je Mark Bellingan, glasnogovornik udruge padobranaca koja istražuje slučaj. Policija je potvrdila da je izašla na mjesto pada, no kažu da zločina nema. Mlada majka je u bolnici u stabilnom stanju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dalmatar 10.03.2010.

    Baba preživila ugriz otrovnice ,ova pala iz aviona i ništa ...šta su žene postale otporne.Mi muškarci ionako izumiremo:)))

  • god of war 10.03.2010.

    Sve te teze o gipkosti tijela i čudnim preživljavanjima itd,ali zaboravljate činjenicu (tako piše u članku) \"instruktor ju je gornuo jer je se bojala\"..mislim,HALLO.....!!!! Nije to skočit u bazen sa 2/ m visine ili šta ja znam šta...! Tog instruktora bi tužio na toliko novčanu odštetu da bu zvakaču gumu uzima na rate...!!

  • Cooleech 10.03.2010.

    @dalmatar: ma ova se izgubila putem, zato je preživila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare