To je to što me zanima!

Mladen Bajić u srijedu posjetio Kosor. O čemu su razgovarali?

Ovih se dana špekulira da je Bajić sad odlučio opovrgnuti te pretpostavke i napasti središte moći. Je li državni odvjetnik sada hrabar ili čisti teren za nastavak karijere?
Vidi originalni članak

Glavni državni odvjetnik, u srijedu navečer bio je u Banskim dvorima na tajnom sastanku s Jadrankom Kosor, piše Index. Vidjeli su ga nekoliko minuta nakon 19 sati kako izlazi iz Vlade na stražnji izlaz. Bio je sam i pod rukom je nosio jedan fascikl. 

Ovih se dana špekulira da je Bajić sad odlučio opovrgnuti te pretpostavke i napasti središte moći. No Jarnjak, Pavošević i Sanader posve su nemoćni. Jedino je HDZ još na vlasti, ali nemoćan da mu odgovori. Nova saborska većina odlučivat će o Bajićevom novom mandatu. Je li državni odvjetnik postao hrabar ili čisti teren za nastavak karijere?

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bobolukin 29.10.2011.

    ma samo da mi je vidjeti da šeksa uvode u sudnicu kao optuženika, pa eto...! gušta bi ka mali prasac. ma koji macchiavelli..? to čudo je premazano svim mastima. još da je koju minutu u danu trijezan?. ma gdje bi mu bio kraj!!!

  • kinezojapanac 29.10.2011.

    Ako je bio kod Jace mogao joj je ponuditi krumpir salatu. Budi otvorena, surađuj i možeš biti sigurna da u zatvor ne ideš u protivnom moram ali moram te zatvoriti.

  • user_32967 28.10.2011.

    FARSA neviđenih proporcija. Predaja štafete iz ruku HDZ-a u ruke isto takvog zla samo druge boje - SDP-a. Kad će narod već jednom shvatiti da oni imaju iste vladare - EVROPSKE BANKARE I ŽIDOVSKI LOBI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare