To je to što me zanima!

Mladen Markač se ograđuje od prosvjeda za generale na Trgu

Generalov odvjetnik Goran Mikuličić tvrdi da je Markač zahvalan samo Crkvi i da ne zna što žele postići prosvjedom. Sačić kaže da generale nisu ni pitali za mišljenje
Vidi originalni članak

General Mladen Markač distancirao se od najavljenih prosvjeda potpore hrvatskim generalima koji očekuju presudu u Haagu.

– On ne zna kakvi su motivi organizacije prosvjeda, što se time želi postići. Nije u tome sudjelovao – rekao je Goran Mikuličić, odvjetnik generala Markača, za kojeg kaže da je zahvalan samo Crkvi.

– Percepcija je moga klijenta da se o njemu, dok je u Haagu, konstantno brinula i brine samo Crkva – objasnio je branitelj generala Markača Goran Mikuličić.

Svećenici misije u Rotterdamu, naime, redovito posjećuju haaške optuženike.

– Optužene generale nećemo dovoditi u poziciju koja im može štetiti, međutim neke stvari nadilaze njihovo mišljenje. Mi ćemo na prosvjedu, koji će se održati 16. travnja na Trgu bana Jelačića, izraziti svoje nezadovoljstvo sveukupnim odnosom prema hrvatskim braniteljima u posljednjih 11 godina, pa i onima koji su u Haagu. Što se tiče ograde generala od prosvjeda, to je razumljivo, mi njih nismo ni pitali za mišljenje. Prosvjed je političko sredstvo pa ih razumijemo kad se ograđuju, to im može procesno štetiti – izjavio je predsjednik Akcije za bolju Hrvatsku Željko Sačić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • timica2 02.04.2011.

    General Gotovina,kaže da mu je svejedno, što se tiče prosvjeda,Markač,kaže da ne zna,što će se postići sa prosvjedima,mislim da bi trebalo poštovati njihovu volju.

  • user_61566 02.04.2011.

    zašto ne prozivaju svoja imena jel ne laje ćuko radi sela ,već radi sebe!

  • user_41984 02.04.2011.

    Prozivamo se za mirovine povlastice i ostalo mi vama i ostalima damo sve novce ovog svijeta vi meni i rijateljima svoje zdravlje,i eventualno neki dio tijela koji fali!!! ==============================================

Komentiraj...
Vidi sve komentare