To je to što me zanima!

Mladen Novak se kandidirao za međimurskog župana: Moramo razviti proizvodnju i industriju

Zadatak županijske vlasti je stvoriti uvjete i pretpostavke za razvoj proizvodnje i industrije koja će moći adekvatno platiti ljude, istaknuo je u subotu Mladen Novak prilikom službene objave kandidature za župana
Vidi originalni članak

Kako je naglasio Novak, nezavisni kandidat za međimurskog župana i bivši član SDP-a, Međimurje se nalazi u dosta zahtjevnom trenutku u kojem treba nastaviti sve ono što je dosada dobro napravljeno i riješiti ono što Međimurce tišti.

Probleme prije svega vidi u sigurnosti, premalim plaćama i infrastrukturi. Kako je najavio, jedan od njegovih prvih prioriteta bit će postizanje osjećaja sigurnosti u svako doba dana i u svakom kraju Međimurja.

Iako su Međimurci poznati kao radišni, odgovorni i štedljivi ljudi, na kraju svega premalo su plaćeni, naglasio je nezavisni kandidat za župana Međimurske županije.

SPALI NA TRI Novak napustio Laburiste: Ego treba pregazit, ali očito ne ide

- Zadatak županijske vlasti je stvoriti uvjete i pretpostavke za razvoj proizvodnje i industrije koja će moći adekvatno platiti ljude kako bi oni mogli normalno živjeti od onoga što zarade i ne bi morali odlaziti u inozemstvo - istaknuo je Novak.

Unatoč brojnim predizbornim obećanjima vezanim uz rješavanje problematike prometne infrastrukture, Novak je naglasio kako od svih silnih projekata još nijedan nije pokrenut.

OTKRILI I SVOJE CILJEVE ORaH predstavio novo vodstvo: Na čelu stranke Mladen Novak

- U ovom trenutku u Europskoj uniji, ali i državnom proračunu na raspolaganju su značajna sredstva koja treba povući s projektima koji će dodati vrijednost i stvoriti dobro plaćena radna mjesta. Tada će se mladi vraćati u Međimurje - zaključio je Novak čija će kandidatkinja za zamjenicu biti Tanja Potočnik – Hunjadi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 07.11.2021.

    Netko je na veliko obećavao da će smanjiti broj županija, općina, državnih ureda, agencija…………

  • Joza Prezaduzeni 07.11.2021.

    A nacionalne manjine?. Iza njih treba carobni stapic. Moj deda je uvijek govoril da je politika kurva.Samo mi dajte svoj glasic a poslije kak bude

  • Buster.Scruggs 06.11.2021.

    Place su stvar trzista, ne zupana. Podizanje minimalne place stvara poremecaj na trzistu rada. To je razlog zbog kojeg siromasne zemlje poput Svicarske, Danske i Svedske nemaju zakon o minimalnoj placi. Kada vidim kandidata za zupana koji bi se bavio visinom placa u zupaniji, prodju me trnci. Moze povecati place tako sto ce smanjiti poreze u zupaniji i otpustiti gomilu uhljeba, sto bi dovelo do razvoja gospodarstva i potraznje za radnom snagom. Politicari ne mogu kontrolirati zakon ponude i potraznje. Bilo bi dobro da to vec jednom shvate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare