To je to što me zanima!

Mladi Australac od straha pao na pod, bik mu probio bedro

Festival San Fermin: I drugi dan utrke bikova u Pamploni počeo je krvavo. Australcu (24) bik je probio bedro, a još su najmanje trojica trkača završila u bolnici.
Vidi originalni članak

Mladi Australac (24) i još tri sudionika završili su u petak u bolnici nakon utrke s bikovima na ulicama španjolske Pamplone. Bik ga je probo na samom ulazu u arenu. Jedan bik se izdvojio od ostalih, okrenuo se prema mladiću koji se od straha poskliznuo i pao na pod. Bik ga je pritisnuo uz tlo i probio mu bedro. Medicinsko osoblje mu je odmah  pritrčalo u pomoć, piše CNN. Na jučerašnjoj utrci ozlijeđeno je četvero ljudi. Najteže je prošao 40-godišnji Španjolac koji je slomio rame i nekoliko rebara.

Komentatori, koji inače prate utrku bikova u Pamploni, kažu da je ovogodišnji početak utrke relativno dobro prošao kad se uzme u obzir opasnost utrke , ali i statistiku da je u dosadašnjim utrkama stradalo oko 1000 ljudi, a 15 ih je poginulo. Na utrci 2009. zabilježen je posljednji smrtni slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • user_73657 08.07.2011.

    idiotska zabava, logično - rezultira idiotskim ishodom.

  • gandi1 08.07.2011.

    Katastrofa, JADNE ŽIVOTINJE. Nadam se da će se jednog dana ova nakarada prestati održavati.

  • Gašpar 08.07.2011.

    Što je tražio to je dobio !!! Bog je rekao "čovječe dobro pazi što želiš moglo bi ti se to i ostvariti" i pazi ostvarilo mu se !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare